Bekijk alle vakmensen

Klusexpress

Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Arnhem
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Schilder
 • Elektricien
 • Klusbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 59705272

Goedendag mijn naam is Aloys Mollee en ben sinds januari 2014 trotse eigenaar van mijn bedrijf Klusexpress. Voordat ik voor mijzelf ben gaan werken in 2014 heb ik een aantal jaar in de bouw gewerkt, voornamelijk als schilder. Ik vind het leuk om mijn vaardigheden uit te breiden dus ben ik naast schilderen ook gaan stukadoren, timmeren en klein installatie werk gaan verrichten. Maar mijn specialisme in de bouw zijn toch wel schilder en stukwerk. 2 jaar geleden ging het helaas wat minder goed in de bouw vanwege de economie en ben ik naast bouwen wat anders gaan doen namelijk werken voor Ziggo als installatiemonteur. Dit werk doe ik tot op heden nog steeds maar omdat de bouw weer aangetrokken is en ik het nog steeds leuk vind om mooie dingen te maken heb ik mij aangemeld op Werkspot. Door mijn ervaring bij Ziggo kan ik naast schilderen en stukadoren ook kabels trekken wifi signalen meten en verbeteren storing oplossen etc. Ik ben dan ook erkend Ziggo monteur en heb het officiële HFC certificaat in mijn bezit. Moet je hebben wil je genoeg kennis hebben om te werken aan netwerken van Ziggo etc.. Daarnaast heb ik ook mijn VCA-vol certificaat voor op de bouw. En ben ik bezig met het NEN 3140 VP certificaat (erkend elektricien). Verder werk ik het liefst met hoogwaardige materialen zodat ik ook garantie kan geven tot een zekere hoogte. Maar alles is bespreekbaar uiteraard, klant blijft koning ten slotte. Een afspraak maken met mij voor advies of een offerte op te laten stellen is altijd gratis en vrijblijvend.

Reviews (2)

 • aanleg tv kabel via kruipgat
  raadt vakman aan
  Huissen
  rins slippens
 • groepsaccommodatie voor 18 man gebouwd op een oude boerderij. wanden geplaatst (kamers gemaakt), badkamers gebouwd, geschilderd, gestukt, eigenlijk van een deels oude varkensschuur een paleisje gemaakt :)
  raadt vakman aan
  Nette jongen die hard werkt. Echt een aanpakker! Hij overlegt ook en is flexibel. Heeft tussenwanden en plafonds geplaatst, gestuukt en gesc…
  Lees meer