klus en montageservice fortuin
klus en montageservice fortuin beoordelingen (32)
Review door Ben, Almere Beoordeeld op 28 feb 2014Beoordeling: 5 van 5wandkast maken en plaatsenWij zijn uiterst tevreden over de de kwaliteit van het werk en het meedenken over het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering van de wandkast; de kwaliteit van het materiaal, de correctheid van en de plezierige omgang met de timmerlieden.Review door Fam Solinger Fam Solinger
Beoordeeld op 6 dec 2013Beoordeling: 5 van 5De badkamer(4,5 m2) was erg gedateerd en verslechterd. Na de klus eerst bekeken te hebben zijn we aan de slag gegaan om een offerte te maken. De werkzaamheden bestonden uit het slopen demonteren van de oude situatie. Daarna nieuw leidingwerk en afvoer aanleggen en de drain plaatsen. Na het aanleggen van het leidingwerk heeft mijn vader nieuwe gipsplaten wanden aangebracht en een heel klein verlaagd plafond met spotjes de in.(dit kon niet samen vanwege de ruimte)En tevens een nieuw ventilatie systeem op het licht net aangesloten,dit omdat het verouderde systeem niet genoeg ventileerde. Toen de oude cement vloer ge egaliseerd en een stukje met zandcement aangebracht (waar de drain zat) Hierna is mijn vader alle wanden gaan betegelen. En heb ik later alles gevoegd. Toen zijn we samen aan de vloer begonnen en heb deze alleen gevoegd en gehele badkamer gekit. Samen de douche cabine met inklapbare deuren geplaatst en het badkamermeubel en toilet met sanibroyeur aangesloten.
Review door Werkspot-gebruiker uit Almere Werkspot-gebruiker uit Almere
Beoordeeld op 30 jan 2013Beoordeling: 5 van 5Complete badkamer vernieuwen(Bewerkt op 19 jun 2022)De website van FORTUIN Klus- en Montage-Service beloofde al veel goeds. En dat is inmiddels ook zo uitgekomen. Eerst een inspectie van het rampgebied, en binnen een paar dagen volgde al een degelijke fixed price offerte. Daarin werd volledig waar voor het geld geboden. Zelf had ik de oude badkamer al helemaal op de schop genomen. En ook had ik al een nieuwe ontworpen. De afstemming met Fortuin over de uitvoering verliep professioneel en gladjes. Know-how en prima adviezen over techniek en mogelijkheden, waar ik meestal nog helemaal geen weet van had. Ik geef toe dat ik nogal een pietje precies ben en van fijnslijpen hou. En de lat ligt bij mij altijd wel wat hoog. Maar Fortuin was me toch overal al in voor, en dat gaf direct dus al een flink vertrouwen in het eindresultaat. Men werkt degelijk, nauwkeurig, overdacht, gestructureerd, en er wordt niets aan het toeval overgelaten. Voor een zeurpiet als ik bleef er dus niets anders over dan telkens weer verrast en overbluft naar de tussenresultaten te kunnen kijken. Bijgaand de foto’s van het eindresultaat. Iedereen heeft zo z’n eigen smaak. Maar mijn smaak is door vader en zoon Fortuin op technisch perfecte wijze uit hun hoed getoverd! Van mij krijgen ze dus een dikke vette 10-plus!Review door Dennis, Soesterberg Dennis, Soesterberg
Beoordeeld op 3 dec 2012Beoordeling: 4 van 5Muur verplaatsenFijn bedrijf om mee samen te werken! Denken met je mee en hebben een strakke badkamer opgeleverd.Reactie van de vakman:
Superrr bedankt voor de attente referentie!! De klus die beschreven stond hebben wij niet uitgevoerd, maar wel de badkamer geheel geïnstalleerd.
Reactie geplaatst 3 dec 2012Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 14 aug 2012Beoordeling: 5 van 5rechte keuken, werkblad 310 x 70cm, 95cm hoogPatrik en Willem zijn aangename mensen, die zorgvuldig te werk gaan. Ze reageerden snel op de klus en kwamen kort daarnaar langs om een realistische inschatting van de werkzaamheden en kosten te maken. Daardoor zijn wij ook niet voor verassingen komen te staan. Ze werken rustig en zorgvuldig. Het huis blijft netjes tijdens het werk en ze laten het nog netter achter naar een werkdag. Er word oplossingsgericht gewerkt. Bijvoorbeeld, toen de door de IKEA bijgeleverde gootsteenafvoerslang niet op het aansluitpunt bleek te passen, hebben ze zelf voor een vervangend onderdeel gezorgd. Als er dingen zijn die niet 100% bevallen komen ze later bijwerken. Het was goed bevallen, dus de volgende klus (badkamer) hebben wij ook meteen door hun laten doen.Review door Wendy, Weesp Wendy, Weesp
Beoordeeld op 5 aug 2012Beoordeling: 5 van 5Badkamer vergroten en verbouwenPrima werk geleverd door de heren Fortuin! Complete badkamerverbouwing in 2,5 week en helemaal naar onze wensen. Heren werken hard en leveren een topresultaat. Absoluut een aanrader.Review door Boot, Amsterdam Boot, Amsterdam
Beoordeeld op 30 apr 2012Beoordeling: 3 van 5Eenvoudige PAX kast monteren(Bewerkt op 10 mrt 2014)Update: Uitvoering van de kast was een 8+, maar lees hieronder. Patrick en zijn vader hadden in eerste instantie goed werk uitgevoerd bij plaatsen en monteren van deze kast. Heb ze daarna voor een paar kleine klusjes laten komen. Viel me op dat de prijs wel omhoog was gegaan. Bij de aanvraag van een offerte om een vochtende wand te herstellen incl verfwerkzaamheden en wat andere klusjes een zeer onredelijke offerte gehad waarop ik Patrick wel nog heb gesproken via de mail. De hoogte van de offerte was zeer onredelijk, een aantal gecertificeerde bouwbedrijven hadden mij de helft geoffreerd, dus voelde me erg belazerd nadat ze best wel wat werk hadden uitgevoerd voor mij. De prijs van Patrick is normaal relatief laag, omdat ze zelf ook geen kosten hebben aan materieel, bedrijfsbus, etc. Maar nu kwamen ze met een prijs, die 2 x hoger lag dan gecertificeerde bouwbedrijven met BTW en garantie, die met Festool gereedschap werken en niet met een emmer vol gereedschap. Jammer dat het zo is gelopen. ------- Omdat de montageservice van Ikea (Alert) het liet af weten, was ik last-minute op zoek naar iemand die een grote Pax kast en een kleine Pax kast. Ik plaatste de opdracht 's avonds laat op Werkspot, 2 dagen later was Patrick stipt op tijd om 8:00 uur. Patrick werkt samen met zijn vader en gaan nauwkeurig en netjes aan de slag. De kasten waren vakkundig gemonteerd, waarbij ik geraadpleegt werd indien er afgeweken moest worden van het plan. Het verpakkingsmateriaal werd netjes opgeruimd. Deze heren werken hard door. Daarnaast hadden ze ook nog een andere kast in mijn kantoor afgesteld. De klus bleek groter dan in eerste instantie was voorzien, de extra uren werden conform het uurtarief afgerekend (het totaal bedrag was meer dan bij deze opdracht genoteerd staat). Naast dat Patrick en zijn vader vakmannen zijn, waren ze ook nog eens vriendelijk, zeer beleefd en nauwkeurig. Ik ben zeer kritisch, maar bij een volgende timmer of montage werkzaamheden, laat ik de klus graag weer door Patrick en z'n vader verrichten! Nogmaals bedankt.Reactie van de vakman:
Heb met de heer Andres prima samengewerkt!! Jammer dat de heer Andres enkel zijn straat schoon houdt en niet aangeeft dat ik een paar fouten in de offerte had staan, mede omdat ik dit spoedig voor de heer Andres wilde aanleveren is er het een en ander fout gegaan.Had dit via mail verkeer nog duidelijk aangegeven. Het is ook een beetje jammer dat de heer Andres ons in een keer afschilderd als amateurs met de tekst " een emmer vol gereedschap, terwijl de andere bedrijven met festool werken" voor een simpele kast van de ikea heb je weinig nodig. Ook is het jammer dat de heer tevreden is over de geplaatste opdracht en uitvoering hiervan, maar ons in een kwaad daglicht zet met een opdracht buiten werkspot om. Begrijp dat opdrachtgevers op zoek zijn naar goedkope offerte`s maar sommige werkzaamheden die de heer Andres uitgevoerd wilden hebben vroegen veel tijd en nauwkeurigheid. (en met een uurtarief gaat het dan erg snel) Jammer dat de heer Andres ook niet meer voor rede vatbaar was na het mail verkeer met ons en zich erg vreemd gedroeg, terwijl wij altijd open staan voor suggestie, aanpassingen of oplossingen. Erg Jammer!!!!!!!!! Tevens wil ik er nog bij vermelden dat ik altijd garantie geef om de werkzaamheden die ik uit voer en op de materiaal die ik zelf gebruik en gekocht heb.
Reactie geplaatst 10 mrt 2014Review door Wout, Almere Wout, Almere
Beoordeeld op 18 apr 2012Beoordeling: 5 van 5afzuiggat 150mm door buitenmuur + verplaatsen stopcontactenZeer goede ervaring met vader en zoon Fortuin, klus volledig conform afspraak uitgevoerd en de keuken is inmiddels hierdoor zeer gemakkelijk en snel geinstalleerd. Vooraf mede de keuze gemaakt op de combinatie van prijs en referenties en ook het feit dat ze bij ons uit de buurt kwamen (almere in dit geval) was een pre. Volgend jaar is onze badkamer aan de beurt, en ik zou ze hier zo weer voor inhuren.Review door Erna, Soest Erna, Soest
Beoordeeld op 14 jan 2012Beoordeling: 4 van 5Badkamer verbouwenWe zijn heel erg tevreden. Fortuin en zn werken goed, netjes, communiceren goed, komen afspraken na, dit alles tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben de hele badkamer laten verbouwen, twee w.c's en tegels beneden, een omvangrijke klus. Verplaatsing leidingen en elektra, etc. Vooraf hadden we onze bedenkingen, we hebben uit drie offertes de goedkoopste gekozen en nadat ze op bezoek kwamen en we referenties ontvingen, durfden we het aan. We zijn ervan overtuigd dat de duurste het niet beter had kunnen doen. Elke dag aan het eind, ruimen ze ongevraagd hun spullen op, stofzuigen ze. Ze werken hard door, altijd. En de service achteraf niet te vergeten: nog even bellen of alles goed is, en foto's sturen van 'voor' en 'na'. En wat ik bijna vergeten was: ze waren de eersten die de offerte aanleverden. De anderen namen daar ruim de tijd voor. Kortom, als je de kans krijgt: huur ze in!Review door J., Almere J., Almere
Beoordeeld op 30 aug 2011Beoordeling: 5 van 5BoegdeelTop, top. Snelle reactie via werkspot, vriendelijke kundige mannen. Snel de offerte en inplanning. Ondanks pech met het weer snel en vakkundig alles afgewerkt. Service zonder meerprijs. Ik weet wie mijn volgende klus gaat doen. Absolute aanrader!