Bekijk alle vakmensen

Klein Gebbink Stucadoors

Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Groenlo
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Stukadoor

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 60361921

Klein Gebbink Stucadoors is een erkend gediplomeerd bedrijf dat zich richt op de particulieren en kleinbouw. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in uw renovatie en restauratie stucwerkzaamheden. Wij zijn een groeiende onderneming, dit komt doordat wij nog ambachtelijk en traditioneel stucwerk maken tegen een goed tarief. De diensten die wij aanbieden zijn zowel binnen als buiten; Sausklaar, behangklaar, spachtelputz, schuurwerk, lijstwerk, Stucplinten, spackspuiten, frescolori, betonlook, traditioneel raapwerk.

Portfolio

Reviews (23)

 • We hebben een glad plafond in de woonkamer gemaakt, ook hebben we beschadigd spackwerk hersteld in de woonkamer door deze opnieuw te spackspuiten. De keuken hebben we glad gemaakt en dee hoeken netjes haaks gemaakt waar de keuken komt te staan.
  raadt vakman aan
  Prima vakmensen die met de klant meedenken. Naast het feit dat ze goed werk leveren zijn de beide mannen ook plezierig in de omgang.
 • Stucen muren +- 56 m2 en plafond +- 45m2
  raadt vakman aan
  Harde werkers, komen altijd op tijd. Het is allemaal erg mooi geworden! Wij zoyden ze direct weer benaderen.
  Haaksbergen
  Marieke Markerink
 • Stucen van de woonkamer in jaren 30 woning
  raadt vakman aan
  Nick reageerde snel en kon op korte termijn beginnen. Naast het feit dat er prima kwaliteit is geleverd voor een goede prijs, was de communi…
  Lees meer
  Enschede
  Jeroen Nijhuis
Bekijk alle reviews