Bekijk alle vakmensen

Kies Toptuinen

Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Hilvarenbeek
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Hovenier

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 18007736

Pieter Kies Toptuinen is een begrip in de driehoek Breda, ’s Hertogenbosch, Eindhoven op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, complete tuinrenovatie en periodiek tuinonderhoud. Van kleine stadstuinen tot en met boerderijtuinen in het buitengebied. Met de natuur als inspiratie legt Pieter de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit in zijn ontwerpen en in de uitvoering. Nog nooit heeft hij dezelfde tuin nog eens gemaakt, omdat de opdrachtgevers ook nooit hetzelfde zijn. Pieter Kies Toptuinen bestaat al 80 jaar, maar is bepaald niet oubollig! De jarenlange ervaring met groen en natuur wordt verwerkt in ontwerpen van nu; modern en toonaangevend. En met zoveel ervaring en kennis, dat u er zeker van kunt zijn dat aanleg en onderhoud vakkundig gebeurt. In een kennismakingsgesprek laten we dat graag zien.

Portfolio

Reviews (2)

 • Tuin irrigatie: 300 m2
  raadt vakman aan
  Vakman met veel ervaring en goed advies. Heeft ons na deze klus met nog meer werk geholpen. Vriendelijk en betrouwbaar.
  Helvoirt
 • Ontwerpen en aanleggen van een achtertuin. Complete renovatie van de achtertuin, herstraten van de bestaande bestrating, aanpassen hoogtes, grondwerk, beplantingsplan opstellen, beplanting leveren en plaatsen, gras inzaaien.
  raadt vakman aan
  Wij hebben een lange smalle achtertuin en kwamen er zelf niet uit hoe we die wilden inrichten. Pieter Kies heeft een tijdje met een kolom in…
  Lees meer