Terug naar profielBeoordeling: 4.9 van 5 4.9512 reviews
Jordan Woning & Projectstoffering
Vloer leggen: 63 m2; Click PVC
Prima bedrijf. Mooie PVC lijm vloer laten leggen. Kwam afspraken na en goede communicatie. We zijn er heel erg blij mee!raadt vakman aanCapelle aan den IJsselCaroline PlandsoenDank je voor deze leuke review . We hebben het graag gedaanVloer leggen: 38 m2; Verlijmde PVC
raadt vakman aanMet vorige vloerenboer veel problemen gehad Jordan via werkspot gevonden en had de zelfde dag de vloer nog bij de leverancier opgehaald vol…Lees meerPijnackerP. ZegwaardVloer leggen: 60 m2; PVC
raadt vakman aanNa vele vloerenwinkels te hebben bezocht, ben ik via werkspot in contact gekomen met Jordan Woning en Projectstoffering. Ons bijzonder ver…Lees meerRhoonEduard JulianaDank je wel voor deze review , en jullie uiteraard bedankt voor de opdracht en de goeie zorgen . Met vriendelijke groet BobbyVloer leggen: 70 m2; PVC
raadt vakman aanMooi werk geleverd door de heren. Gemakkelijke communicatie en klus kon vrij snel uitgevoerd worden. Bij een klus in de toekomst zal ik zek…Lees meerAmsterdamBedankt voor deze leuke review . We hebben het graag gedaanVloer leggen: 38 m2; PVC
Heel tevreden met het resultaat, volgende keer weten we jullie weer te vinden!raadt vakman aanHilversumT MangnusVisgraat pvc of visgraat eiken lamel leggen Inc egaliseren
Top vakmensenraadt vakman aanRijnsburgBram HogewoningThnx bram , we hebben het graag gedaan Met vriendelijke groet Bobby& DennisPvc vloer leggen
raadt vakman aanZeer goed, altijd goed bereikbaar wat ik erg prettig vind. lang van te voren al een afspraak gemaakt en ze zijn hun afspraak netjes nagekome…Lees meerDen BoschDaan ten HaveBedankt voor de mooie revieuw, hier zijn we erg blij mee en we zijn blij dat jullie tevreden zijn over de vloer. We hebben het graag gedaan. Zouden we de foto's eventueel mogen gebruiken om onszelf te promoten? Met vriendelijke groet, Dennis en Bobbypvc (wimeo) lijm vloer plaatsen op fermacell
Kon op zeer korte termijn Wineo vloer leggen, keurig werk afgeleverd, een ware aanbeveling waard!raadt vakman aanDen HaagPVC Visgraat vloer gelegd.
raadt vakman aanFijne monteurs met een oog voor detail en goed vakmanschap, zeer kundig in wat ze doen. Oplossingsgericht, zodra ze iets tegen kwam gedurend…Lees meer