JMR Design & Repair

JMR Design & Repair beoordelingen (21)

• Review door S.A., Leidschendam
    Beoordeeld op 4 sep 2014
    Glaswand inmeten, leveren en plaatsen
    Uitstekend meegedacht en uiteindelijk snel en mooi geplaatst. We zijn nog steeds erg tevreden!
  • Review door m.j., Den Haag
    Beoordeeld op 11 jun 2013
  • Review door Paul, Den Haag
    Beoordeeld op 5 apr 2013
    Lamp bevestigen
    Op de avond voor Pasen een klus geplaatst en op Tweede Paasdag al een bericht gehad van JMR Design & Repair. Diezelfde week nog een afspraak gemaakt voor de klus. Jurgen was keurig op tijd, werkt netjes, is vriendelijk en denkt mee in praktische zin. Ben erg blij met het resultaat en zou hem zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    IKEA Panel Gordijnen instaleren
    Good guy to work with. A pro who gets things done to a high standard.
  • Review door Anouschka, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    Plaatsen kraan voor buiten
    Goed en vakkundig werk afgeleverd. Was bereid ook nog een extra klus te doen. Niet duur!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 8 aug 2012
    Modernisering keuken
    Goede prettig werkende vakman die sloop vd oude keuken/toilet, de installatie van een Ikea-keuken met douchecabine, toilet en aanleg nieuwe groepenkast tot uiteindelijk volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Wel advies om planning en meer-en minderwerk van te voren goed door te spreken :)
  • Review door Maarten, Den Haag
    Beoordeeld op 6 aug 2012
    Kast om CV + wandtegels plaatsen
    JMR Design & Repair heeft opdracht naar wens uitgevoerd en ik kan aannemer zeker aanbevelen. De CV ketel kast en de wandtegels zijn netjes gemaakt en geplaatst. Vakwerk! Er was een misverstand ontstaan over de uiteindelijke prijs maar JMR Design & Repair was zeer begripvol en was heel coulant daarin, dus ook tevreden met service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 jul 2012
    Verplaatsen van HR rookgaskanaal naar schoorsteen (incl. dichten va...
    Jurgen, heeft na bezichtiging waarin ik mijn wensen heb kunnen aangeven, een goede offerte uitgebracht. Kort daarna heeft hij kundig zijn werkzaamheden uitgevoerd. Ook stond hij open voor vragen die ik had.