JML Dienstverlening
JML Dienstverlening
Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

Alle reviews (24)

 • Walter, Rosmalen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 dec 2019
  Sloop: 2 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen
  Een die ik kan aanbevelen. Het heeft de klus gemaakt volgens afspraak en zelfs nog iets extra gedaan voor hetzelfde geld.
 • Victor, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 aug 2019
  Kleine klus: Montage; Licht en elektra
  Binnen een week kon Jamal al langskomen om een klus uit te voeren die wij al tijden voor ons uitschoven (afwerken lichtknopjes etc.). Reageerde snel, kon in de avonduren en deed alles volgens afspraak, zelfs toen bleek dat (dankzij ons eigen gestuntel) de klus ietwat lastiger bleek dan verwacht. Wij zullen Jamal/JML Dienstverlening zeker opnieuw overwegen voor een mogelijke volgende klus.
 • Anoniem, Houten

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 aug 2019
  Stucen: 15 m2 wanden
  Ik was op zoek naar iemand die op korte termijn een klein stukje stucen. De communicatie verliep erg prettig en ze waren beiden keren keurig op tijd. De muur is netjes gedaan en daarna hebben ze keurig alles schoongemaakt. Tevens hebben ze ook geholpen bij het verwijderen een gebroken tegel en het zetten van plinten zonder extra kosten. Erg prettig als mensen zo met je mee denken. Nogmaals bedankt !
 • Nanja, Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 10 aug 2019
  Meubels monteren: 2 meubels; Kasten
  Jml kwam vandaag 2 grote kasten in elkaar zetten. Snelle reactie op mijn berichten. Zelfde dag nog ter plaatsen. Zeer Mooi werk afgeleverd. Super fijne gezellige betrouwbare mannen. Prijs kwaliteit is top. Mannen bedankt!!
 • Corine, Sleeuwijk

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 10 aug 2019
  Behang verwijderen: 22 m2
  JML Dienstverlening heeft bij ons behang verwijderd, gestuct en geverfd. Alles is keurig uitgevoerd, communicatie verliep goed. Er is zelfs nog extra werk gedaan (schroeven in de houten vloer gezet i.v.m. kraken vloer), dit op eigen initiatief en zonder extra kosten. Kortom, we bevelen JML Dienstverlening zeker aan !
 • Patrick, Den Bosch

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 8 aug 2019
  Gordijnrails ophangen: 1 rail
  Zeer goed en snel geholpen. Alles precies zoals vooraf besproken en het ziet er geweldig uit. Ook geholpen door mee te denken in oplossingen. Bij aankomst alles duidelijk doorgesproken en toegelicht. Echt top.
 • Valentina, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 jul 2019
  Vloer verwijderen: 45 m2; Carpet + Wooden floor
  Great service! Communication was excellent, we got exactly what we agreed on and the work was done quickly and professionally. Would definitely recommend.
 • Danielle, Hendrik-Ido-Ambacht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 jul 2019
  Afvoeren: Puin
  We hebben JML Dienstverlener gevraagd het tuinafval op te halen (na aanleg van een nieuwe tuin). Hij kwam netjes zijn afspraken na. Heeft onze oude tegels, vlonderplanken en restmateriaal naar de milieustraat gebracht en de parkeerplaats weer keurig aangeveegd. Wij waren blij met zijn diensten.
 • Federico, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 jul 2019
  Verhuizing binnen gebouw: Kast
  Professioneel, zeer vriendelijk en nauwkeurig. Stemmen de wensen goed af en overleggen waar nodig. Een onberispelijke klus geklaard.
 • Edwin, Herwijnen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 15 apr 2019
  Behang verwijderen
  Top! Komen hun afspraken na en leveren goed werk en werken bijzonder netjes!