stucen van muren
Snel en vakkundig! Goede prijs! Zou volgende keer zeker weer gebruik maken van Jcc boyw!raadt vakman aanWassenaarMarc BruijnzeelsDankjewel Marc voor uw reviewStucen 3m2
Vrijdagavond voor het eerst contact gehad en zaterdagavond was de klus al naar tevredenheid geklaard!raadt vakman aanZoetermeerDennis van den OuweelenSausklaar Stucwerk 185 + 75m2
raadt vakman aanJCC Bouw & Onderhoudsbedrijf krijgt van ons kortom een dikke 10! Even om te verduidelijken - wij zijn niet geheel onbekend met werkspot, …Lees meerWateringenAlex DolmanHerstel stucwerk binnenwand
raadt vakman aanZeer betrouwbaar en erg vriendelijk geholpen. Prachtig resultaat en nam rustig de tijd voor aanvullende vragen/ advies. Zeker aan te bevelen…Lees meerRotterdamSharleena PinkHerstellen waterschade badkamer
raadt vakman aanZijn snel tot een afspraak voor de werkzaamheden gekomen wat perfect in mijn planning paste. Werkzaamheden zijn netjes en naar tevredenheid …Lees meerRotterdamRamon SmitsInfreezen kabel
Super goede en snelle service. We hadden snel iemand nodig en het is dezelfde week nog geregeld. Heel netjes gedaan ook.raadt vakman aanVlaardingenJaap KlokStucen keukenmuur 15m2
raadt vakman aanJeroen is top! Hij reageert vlug, heeft kennis van zijn vak, werkt heel snel en was flexibel genoeg om onze klus nog even in te passen. Ook …Lees meerRotterdamTamara HommelZolderkamer stuccen (nu grove structuurverf)
raadt vakman aanWe twijfelden of we nu al wel wilde gaan stuccen, aangezien we een klushuis hebben dus er genoeg te doen is en het om de zolder ging. Me de …Lees meerDelftEsther RiphagenMuren stucen slaapkamer 16 m2
raadt vakman aanWat een top stucadoor! Heel aardig, meelevend en meedenkend. Ook nog eens een perfecte afwerking en alles netjes achtergelaten. Professionee…Lees meerCapelle aan den IJsselNiklaas LarkensBeneden verdieping saus klaar stucen
raadt vakman aanJeroen heeft bij ons in de woonkamer/keuken de muren en plafond gestuuct. Het ziet er super strak uit!! Vriendelijke kerel en denk ook met…Lees meerOud-BeijerlandEdwin Ridderhof