Badkamer: 4 m2; Complete renovatie
raadt vakman aanHeel erg blij met het resultaat! Alles prima gedaan, netjes afgewerkt en ook even goed meegedacht over oplossingen. Korte lijntjes bij vra…Lees meerLisseCarl en Yvonne OsterTotaal 18,5 m2 wanden in de woonkamer stucen. Zit nu spachtelputz op.
Karel van HoltenPrima, de communicatie in de aanloop was wat rommelig, maar uiteindelijk is de klus prima gedaan. Jeroen is een prettig mens om mee te commu…Lees meerSommelsdijkKarel van HoltenBadkamer: 7 m2; Complete renovatie
Jeroen dacht goed mee en heeft een perfect resultaat geleverdraadt vakman aanRotterdamBadkamer: 4 m2; Complete renovatie
raadt vakman aanJeroen is een vakman en denkt met je mee. Samen met zijn collega zetten ze echt iets moois neer. Ik ben zeer tevreden over het werk en Jeroe…Lees meerSpijkenisseFloor VredenborgStucen: 60 m2 wanden; 50 m2 plafonds
raadt vakman aanWoonkamer wanden en plafond laten stucen.. Wat zijn we blij met het resultaat!! We zagen erg op tegen alle rommel in huis, maar Jeroen werkt…Lees meerKrimpen aan den IJsselKarin HoogduijnWoonkamer stuccen na vochtprobleem en verwijderen schouw
Prima werk, snel afgehandeld, goede prijs. Een volgende klus zou ook naar JCC gaan, dank!raadt vakman aanDen HaagBadkamer: Complete renovatie; 3 m2
raadt vakman aanJeroen heeft onlangs ons badkamer geheel gerenoveerd. We zijn erg tevreden ovet het eindresultaat. Jeroen geeft goede suggesties en houdt zi…Lees meerDen HaagMarissa SpijkerboschStucen: 8 m2 wanden
Jeroen is een zeer vriendelijke en betrouwbare gast. Hij werkt zeer netjes en vakkundig. We zijn super tevreden met zijn werk.raadt vakman aanDen HaagGuntoro UtamadiVervangen badkamermeubel + douchecabine
raadt vakman aanCommuniceren en werken met Jeroen was heel goed. Jeroen was snel beschikbaar en kwam alle afspraken na. Als hij een kwartier later was, ha…Lees meerBerkel en RodenrijsErik Jan Bartels