Jan de Bruin Hovenier/Straatwerk
Overkapping met schuur.
raadt vakman aanJan heeft voor ons de schuur met overkapping geplaatst. Dacht mee met ons, gaf advies en wilde er echt iets moois van maken! Een aanrader du…Lees meerBestrating: 20 m2; Tuin of Patio, Looppad of stoep; Tegels, In overleg
raadt vakman aanJan is één woord: Top! Denkt mee, werkt hard, duidelijke afspraken, werkt netjes, geeft gratis tips, laat het netjes achter. Is niet beroerd…Lees meerGorinchemSchutting of hek plaatsen: Hout; Achtertuin
Jan is een vriendelijke man die hard werkt en netjes werk levert! Ik ben erg tevreden over zijn werk en kan hem van harte aanbevelen!raadt vakman aanLeerdamWim VersluisSchutting of hek plaatsen: 30 L; 1.8 H; Hout; Achtertuin
raadt vakman aanVriendelijke nette Hollandse jongen. Hij werkt erg hard met mooie spullen. Goede communicatie. Denkt mee. Is alle dagen op tijd gekomen en g…Lees meerZevenhuizenSebastian Moreno van WingerdenStraat rond het huis. Mvg jan
raadt vakman aanBijzonder prettig samengewerkt met Jan: hij denkt mee, is flexibel en wil er vooral graag iets moois van maken. De prijs/kwaliteitverhoudi…Lees meer