Hullup
Hullup
Beoordeling: 4.5 van 54.5557 reviews

• Marcelino, Almere

Beoordeeld op 14 sep 2023
    Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Leidingen lopen in d...
    Willem verstaat zijn vak goed. Heel vriendelijk en komt zijn afspraken na. Niets is te gek voor Willem ook is het er behulpzaam. Om iets extra’s te doen of aan te pakken geen probleem. Wat het mooie is dat hij stap voor stap uitlegd wat hij aan het doen is maar vooral waarom! Zeker een aanraden Top Willem dankjewel!
  • Guus Kramer, Oostzaan

Beoordeeld op 8 sep 2023
    Rookkanaal RVS door bitumen dak trekken
    Willem kwam snel op de lijn en met een concurrerende offerte bovendien. Wat vragen en foto's over en weer later stond hij met alle benodigde materialen op de stoep. Overlegde eerst over de aanpak en toen we op dezelfde golflengte zaten, ging de beuk erin. Gaandeweg gaf hij af en toe toelichting op zijn werk, advies over hoe ik de kachel het best kon aansluiten en afwerken, en zelfs zijn visie op het wereldgebeuren. Een filosofische man, en daar kan niet iedereen mee omgaan lees ik hieronder. Ik wel. In de hitte en de zon ging Willem stug door op het dak tot de klus netjes was afgerond, slechts onderbroken door een bak koffie nu en dan. Als je een net rookkanaal wilt, bel je Willem. Als je geen woord wilt horen een Pool. Het is maar wat je belangrijk vindt.
  • Hazim, Veenendaal

Beoordeeld op 29 aug 2023
    Rookkanaal: Installeren; Houtkachel
    Willem heeft bij ons een houtkachel en volledig rookkanaal geplaatst. Tevens heeft hij ons vakkundig geadviseerd bij de aankoop van de kachel en welk rookkanaal wij nodig hadden. Hij levert vakkundig en goed werk af. Werkt secuur en heeft verstand van zijn vak. Zeker een aanrader als u een goede monteur zoekt voor een rookkanaal of kachel installatie!
  • Anoniem, Rotterdam

Beoordeeld op 21 aug 2023
    Openhaard: Installeren; Hout als brandstof
    Onze Houtkachel is vakkundig geïnstalleerd onder de overkapping. We zijn erg tevreden. Er werd goed meegedacht en advies gegeven! Zeker een aanrader
  • Anoniem, Alkmaar

Beoordeeld op 19 aug 2023
    Gasleiding: Demonteren gaskachel
    Kachel verwijderen. Slimme man. Goede adviezen en duidelijke afspraken. Aanrader!
  • Anoniem, Heemskerk

Beoordeeld op 31 jul 2023
    CV-ketel: Installatie; Keuken
    Hetgeen gevraagd was, is uitgevoerd. De taak betrof het aansluiten van een nieuwe oven in de keuken. Hoewel ik tevreden was met het resultaat, gold dat niet voor mijn vriendin. Het elektriciteitssnoer en de kroonsteentjes om het te verlengen waren namelijk aan de voorkant van de oven gemonteerd, zichtbaar en binnen handbereik van onze anderhalf jaar oude peuter. Om dit op te lossen, heb ik alles zelf weer losgemaakt, waar nodig de keuken gedemonteerd en het snoer achter de keuken weggewerkt.

Ik heb de klant uitgelegd hoe de situatie verbeterd zou kunnen worden door de vaatwasser en een keukenkastje te demonteren, wat hij zelf moest doen, zat niet in mijn opdracht en ook zeker niet in mijn beschikbare tijd en budget snel opgelost, zo behulpzaam en toch maar 3 sterren ???
  • M.B.van Doorn , Zaandam

Beoordeeld op 6 jun 2023
    Rookkanaal: Vervangen; Pelletkachel
    Willem kwam kijken , savonds al een prijsopgave voor 2 verschillende opties. Materiaal besteld en aan mij geleverd ( aanbetaling gedaan) Afgesproken om dinsdag te komen en vanmorgen om 07.00 uur was hij er, klus is nog niet klaar . Hij komt morgen terug. Werkt erg netjes, ruimt alles steeds op tot nu toe meer dan tevreden