Hoveniersbedrijf Westers

Hoveniersbedrijf Westers beoordelingen (78)

• Review door j h, Adorp
    Beoordeeld op 20 aug 2014
    bijhouden gedurende drie maanden
    I.v.m. langdurige afwezigheid zocht ik iemand die mijn tuin zou kunnen onderhouden. Eerste contact was prettig en gaf voldoende vertrouwen om met Westers in zee te gaan. Westers is langsgekomen en we hebben besproken wat er gedaan zou moeten worden gedurende drie maanden. Dat paste binnen de offerte van Westers. Later heb ik hem gevraagd of hij ook het gras bij kon houden; dat kon en we spraken daar een extra bedrag voor af. Bij thuiskomst stond het onkruid voor het huis welig te tieren, er groeide volop onkruid in de borders en het gras bleek weliswaar gemaaid, maar grof en zo weinig dat het in bloei had gestaan (bericht buren tijdens mijn afwezigheid) Toen mijn vrouw wat eerder dan gepland thuis kwam heeft ze dagen nodig gehad om de tuin weer op orde te krijgen. Reactie van Westers op haar kritiek:" Maar u bent ook eerder thuis gekomen" Deze reactie zegt genoeg, denk ik. We hadden afgesproken dat Westers de tuin zou onderhouden, niet dat hij een dag voor onze thuiskomst nog even snel de boel aan kant zou maken. Zeer teleurstellend, een bedrijf waar je naar mijn ervaring geen afspraken mee kunt maken.
  • Review door Xiao Feng, Groningen
    Beoordeeld op 11 jul 2014
    bestraten achtertuin
    Ronald heeft bij ons de bestrating gedaan. Het is netjes en vlot uitgevoerd. Het lag er in een halve dag in. Vriendelijk in omgang en ook het feit dat wij het op het laatste moment nog een week moesten uitstellen, was geen probleem. Erg prettig om mee samen te werken.

Nog bedankt voor de referentie en de foto's! Ziet er mooi uit van boven. Groet.

Reactie geplaatst 11 jul 2014
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 20 aug 2013
    bestraten deel tuin
    Alles volgens afspraak en naar tevredenheid uitgevoerd.
    (Bewerkt op 31 aug 2013)

Bedankt voor de referentie. En wie weet tot ziens!

Reactie geplaatst 31 aug 2013
  • Review door Peter, Bedum
    Beoordeeld op 18 jul 2013
    (Bewerkt op 31 aug 2013)

Bedankt en tot in oktober.

Reactie geplaatst 31 aug 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Warffum
    Beoordeeld op 11 jul 2013
    klein onderhoud tuin
    Een klein dagje gewerkt en de voortuin ziet er weer super uit.
  • Review door Willemijn, Groningen
    Beoordeeld op 14 jun 2013
    snoeien magnolia
    MMijn Magnolia is gesnoeid. En flink ook. Dat was ook de bedoeling. Nu maar hopen, dat hihij na volgend jaar nog wil bloeien! Prettige vaklui.
  • Review door Jan, Warffum
    Beoordeeld op 31 dec 2012
    Tuin winterklaar maken
    Afspraak tot twee keer toe op de valreep verzet omdat Ronald daardoor een andere klus binnen kon halen. Wij hebben daar begrip voor, maar de afspraken werden toch met smoezen verzet. Dat vonden wij vervelend. Wanneer daarover direct en open was overlegd was het wat ons betreft soepeler en aangenamer verlopen. Overigens zijn wij heel tevreden over de uitvoering van het werk. Dat is netjes, vakkundig en voor een redelijke prijs uitgevoerd.

Goed om te horen dat ook dit maal het werk weer is bevallen. Indd jammer dat we een deel van de werkzaamheden moesten uitstellen i.v.m het weer. (Sneeuw en vorstig weer) Ronald.

Reactie geplaatst 31 dec 2012