Hoveniersbedrijf Westers

Hoveniersbedrijf Westers beoordelingen (78)

• Review door Mark, Delfzijl
    Beoordeeld op 11 mrt 2026
    Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Tuin of patio; 100; 60x60...
    Keramische tegels laten leggen+ bandjes+ voegen+ 12 meter goot. Zit er allemaal superstrak in . Ook nog betonpoeren voor de pergola laten plaatsen. Communicatie is uitstekend en denken met je mee over de tuin

Bedankt voor de positieve review! En wie weet tot snel voor de schuttingen.

Reactie geplaatst 11 mrt 2026
  • Review door Edgar Been, Groningen
    Beoordeeld op 11 mrt 2024
    Tuinonderhoud: 20 strekkende meter heg snoeien
    Precies volgens afspraak op tijd en alle werkzaamheden netjes uitgevoerd. Een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meerstad
    Beoordeeld op 29 feb 2024
    Tuin aanleggen: 30 m²; Nieuwe tuin aanleggen
    Super snelle service, duidelijke communicatie. En het resultaat is ook zoals gewenst voor een goede prijs.
  • Review door Grace Mackenzie, Nieuwolda
    Beoordeeld op 24 feb 2024
    Schutting of hek plaatsen: 9 L; 2 H; Hout; Achtertuin
    Snelle reactie, goede communicatie maar ook een reële prijs voor het leveren en monteren van onze schuttingen. Ze hebben snel, vakkundig het werk verricht maar ook vriendelijk en meedenkent. Wij zijn ook zeer tevreden hierover en zou deze firma dan ook aanraden

Bedankt voor de review!

Reactie geplaatst 24 feb 2024
  • Review door Jeynis, Groningen
    Beoordeeld op 15 mrt 2021
    Schutting of hek plaatsen: 6 L; 2 H; Hout; Achtertuin
    Hele prettige ervaring, heeft zich aan de afspraken gehouden, communicatie via de app ging prima en ze hebben goed werk geleverd. Zeker aan te raden!
  • Review door Jonathan, Ureterp
    Beoordeeld op 4 okt 2019
    Tuinonderhoud: Bomen verwijderen
    Dit was voor mij de eerste hovenier die zich 'gewoon' aan al zijn afspraken heeft gehouden! Goed werk afgeleverd voor een top prijs! Kan hem iedereen aanbevelen (heeft bomen weggehaald, klein deel opnieuw bestraat etc). Heeft na de klus ook alles keurig achter gelaten (alles netjes aangeveegd). Mijn dank is groot (en mijn tuin ook weer)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 16 sep 2019