Hovenier Roel

Hovenier Roel beoordelingen (316)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 19 sep 2022
    Heg snoeien
    Werkzaamheden: -heg van 12 m lang en 2,5 m hoog gesnoeid (aan een zijde en bovenop) - bovenkant berk tot parasolvorm gesnoeid Tot volle tevredenheid!!
    (Bewerkt op 21 sep 2022)
  • Review door Liesbeth , Ede
    Beoordeeld op 18 sep 2022
    Tuinonderhoud: Heg snoeien
    Hij werkt netjes en het ziet er weer goed uit. Laat geen rommel achter, ruimt alles keurig op. Hovenier, Roel..
  • Review door Willemien Coenen, Breukelen
    Beoordeeld op 28 aug 2022
    Tuinonderhoud: Bomen snoeien, Onkruid verwijderen
    Roel heeft direct gereageerd op mijn oproep. 23 augustus heeft hij drie uur de bramen voor weggehaald met een bosmaaier en achter de helft. Wij maken nog een afspraak voor deel 2. Ik was heel blij dat hij alle snoeisel ook meenam. Proffessioneel snel en netjes. Top
  • Review door Paul, Beuningen
    Beoordeeld op 25 aug 2022
    Tuinonderhoud: Onkruid verwijderen
    Onkruid is snel en vakkundig verwijderd uit onze voor- en achtertuin door Roel. Ook andere extra werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Rene Roersma, De Meern
    Beoordeeld op 22 aug 2022
    Tuinonderhoud: 300 m²; Heg snoeien, Onkruid verwijderen
    Afgelopen weekend is Roel voor het eerst langsgekomen voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Roel is een gezellige kerel en heeft zijn zaken goed voor elkaar waardoor de werkzaamheden soepel en snel verlopen. Roel is uitstekend voorzien van alle juiste apparatuur en biedt een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kijk ernaar uit om te vervolg afspraak te maken.
  • Review door Ingrid, Opheusden
    Beoordeeld op 18 aug 2022
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 2; Heg snoeien
    Roel is een vakman voor de tuin. Onze vraag (hagen snoeien) pakte hij snel en energiek op. Donderdag alles besproken en maandag was de klus, geheel volgens afspraak, geklaard. Werkt met professionele apparatuur, voert tuinafval desgevraagd af en rekent een reële tarief. Inger, Opheusden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaltbommel
    Beoordeeld op 18 aug 2022
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 3; Heg snoeien, Struiken...
    Na via Werkspot in contact te zijn gekomen met Hovenier Roel hebben we via de telefoon een afspraak gemaakt voor het werk in de tuin. Roel was op korte termijn beschikbaar en stond na een paar dagen al voor de deur op de afgesproken tijd. Nadat ik hem kort heb uitgelegd wat het werk inhield ging hij aan de slag. Tijdens de uitleg dacht hij pro actief mee over wat en hoe er moest gebeuren zodat het allemaal naar wens zou verlopen. Binnen de afgesproken tijd heeft Roel vervolgens het werk uitstekend verricht. De tuin ziet er nu weer zeer netjes uit en zijn wij zeer blij met het resultaat! Roel is een hovenier waar je op kunt vertrouwen, hij houdt zich aan de afspraken en werkt hard, goed en zorgvuldig! Hij is altijd bereidt om even een praatje te maken en te vertellen over datgene wat hem bezig houdt maar ondertussen werkt hij door. Een top hovenier wat mij betreft en een aanrader voor wie iets moet doen in zijn of haar tuin.
  • Review door Anke, Soest
    Beoordeeld op 17 aug 2022
    Tuinonderhoud: 36 m²; Onkruid verwijderen
    Roel was keurig op tijd en de klus is prima uitgevoerd, snel en netjes. Communicatief kan er nog verbeterd worden, maar daar moet hij zelf aan werken.