Hovenier Roel

Hovenier Roel beoordelingen (316)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorthuizen
    Beoordeeld op 7 jan 2026
    Tuinonderhoud: 150 m²; Heg snoeien, 10 meter coniferenheg plaatsen
    LET OP met deze man. Omdat hij geen werk had zette hij mij redelijk onder druk de klus deels al uit te voeren. Ik kon er niet bij zijn die dag. En toen ging het mis! Hij bracht voor een klusje van max 1 1/2 uur 5 uur in rekening voor een uurloon van €70!!! Er was geen gesprek hierover meer mogelijk. Ik heb betaald, maar raad deze man niet aan.

Ben van te voren wezen kijken samen met mevrouw. Een offerte uitgebracht van 400 euro. Tijdens de werkzaamheden zag ik dat de dakgoot verstopt zat. Na overleg de dakgoot extra schoon gemaakt. Ik heb 8 a 9 uur gewerkt

Reactie geplaatst 7 jan 2026
  • Review door Prins, Bergen
    Beoordeeld op 7 dec 2025
    Tuinonderhoud: 1200 m²; Bomen snoeien, Heg snoeien, Onkruid verwijd...
    Roel is een super aardige tuinman die direct reageerde op mijn oproep en ook langskwam om de klus te bekijken. Ondanks de afstand was hij beide dagen van de klus op tijd wat ik heel fijn vond. Hij heeft keihard gewerkt en over de inhoud van het werk en mijn behoefte goed gecommuniceerd. Verbeterpunt is de communicatie over de rekening die net wat hoger uitviel dan afgesproken. Overigens wel netjes opgelost. Ik zou Roel zeker weer bellen.
  • Review door Carissa Boef, Maarssen
    Beoordeeld op 11 nov 2025
    Tuinonderhoud: Bomen snoeien
    Wij zijn blij. De communicatie vooraf liep niet vlekkeloos door problemen met whatsapp (vandaar 4 sterren) maar eenmaal hier zijn wij zeer tevreden, Roel: Komt op tijd Luistert goed naar wat de bedoeling is en geeft advies. Is vriendelijk en in voor een praatje. Werkt hard en heeft veel meer gedaan gekregen dan verwacht binnen de afgesproken tijd. Onze bomen zijn gesnoeid en de tuin is winter klaar! En fijn dat alle groenafval meteen door Roel is afgevoerd.
  • Review door Paul Dalebout, Soest
    Beoordeeld op 22 sep 2025
    Tuinonderhoud: 150 m²; Heg snoeien
    Prettige communicatie. Roel werkt hard en netjes. En is nog een aardige vent ook. Helemaal top.

f

Reactie geplaatst 16 okt 2025