Hogenhout Dienstverlening
Verhuizen: Rotterdam; Uit elkaar halen en in elkaar zetten van spullen
Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanVerhuizing is goed verlopen. Helaas waren de chauffeurs een uur te laat en was de klus wat uitgebreider dan verwacht. De verhuizers bleven …Rotterdamtuintafel plaatsen
De communicatie verliep super. Nog diezelfde avond kon de klus geklaard worden, boven verwachting zo snel! Wij zijn heel tevreden.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVeldhovenMarina CampsComplete inboedel verhuizing.
Super goed! Verhuizing ging lekker vlot en er werd ook zorgvuldig gedaan.Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanMonteren en plaatsen van IKEA paxkasten.
Ik ben supertevreden, De communicatie verliep erg prettig en superfijn dat ik echt op de service kon rekenen! Echt een aanrader !!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanKleine verhuizing, wij hebben de volgende inboedels vervoerd: 3-Zitsbank (1stuk) Klein Meubilair (1stuk) Eettafel (1stuk) Zits stoelen (4stuk) Koelkast (1stuk) Slaapbed en hoogslaper (2stuk) Ikea pax(4stuk) Tv (1stuk) Tv Kast ikea (1stuk) Monteren: (4stuks)
Yordi werkt concreet, erg netjes en het is een aardige jongen. Een echte aanrader!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aan