Hesco

Hesco beoordelingen (116)

• Review door Kees, Maarssen
    Beoordeeld op 14 mei 2014
    Schuren en schilderen daklijst en twee ramen
    Hassan is een prettige vakman. Hij denkt goed mee en komt regelmatig met tips en adviezen. Hij heeft de klus netjes binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Zeker aan te raden.
  • Review door Mark, Utrecht
    Beoordeeld op 6 mrt 2014
    Beoordeeld op 9 jan 2014
  • Review door Judith, Utrecht
    Beoordeeld op 27 jul 2013
    Houtwerk buiten (deels) vervangen
    Hassan heeft een aantal kleine reparaties aan mijn schuren gedaan. Deur er goed ingehangen, deur verstevigd met platen, houtwerk hier en daar vervangen. Hij maakt graag een praatje, is vrolijk, overlegt goed over de opdracht en werkt snel. Ik ben tevreden met het werk dat hij heeft uitgevoerd.
  • Review door :Peter, Maarssen
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    Buitendeur a la Cando ML 559 plaatsen
    Buitendeur afgehangen op een serieuze en vakkundige wijze. Ben tevreden, ondanks dat de deur een beetje aanloopt. Dit komt wel vaker voor met temperatuurwisselingen.
  • Review door klus, Maarssen
    Beoordeeld op 17 jan 2012
    Binnenwand + Deurkozijn plaatsen
    hesco heeft bij ons eens scheidingswand geplaatst..hij heeft het vakkundig gedaan...wij zullen er lang plezier van hebben fam tulga
  • Review door Pieter Paul, Utrecht
    Beoordeeld op 13 dec 2011
    Buitendeur keuken vervangen en slot plaatsen
    Hassan van Klusbedrijf Hesco is erg betrokken en professioneel. Hij denkt mee, luistert goed naar wat de klant wil en komt zijn afspraken na. Hij is heel transparant is kosten, planning en materiaal en communiceert prettig en tijdig. Ik ben dus erg positief. De prijsindicatie is echter wel afwijkend van uiteindelijke kostenplaatje. Hassan wilde dan ook eerst langskomen alvorens een definitievprijs te geven. En hij gaat niet weg voordat alles in orde is, en komt terug als er nog 'nazorg' geleverd moet worden.
  • Review door Peter, Nieuwegein
    Beoordeeld op 7 dec 2011
    Vervangen oude deurbeslag door nieuw (Nieuwegein)
    Prima op tijd, vlotte babbel. Weet waar het over gaat. Stond een beetje onder tijdsdruk maar maakte de klus keurig af. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.