Hesco

Hesco beoordelingen (116)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 15 dec 2020
    Trappen: Installeren; Gesloten trap gedraaid
    Voor dit bedrijf gekozen, omdat er goed meegedacht werd en er iemand staat die een persoonlijke benadering heeft en tijd voor je neemt. Trap zit er goed in en voor een goede prijs. Toch vond ik zelfs voor de prijs dat er wel iets netter gewerkt mocht worden. Kleine moeite om de omgeving wat beter te beschermen zodat er minder beschadigingen ontstaan. Er zijn nu onnodig veel kleine herstel werkzaamheden.
    (Bewerkt op 31 jan 2021)

Jawel Het is een operatie in een bestaand huis .., deukje en wat kleine krasjes hoort er bij .., dan heeft de schilder wat te doen 😊

Reactie aangepast 31 jan 2021
  • Review door Massimo, Hilversum
    Beoordeeld op 24 sep 2020
    Trappen: Installeren; Gesloten trap gedraaid
    Good work, good price. He connected the stairs to the attic in one day, pretty fast.
    (Bewerkt op 31 jan 2021)

it was nice to maintain my english😊

Reactie geplaatst 31 jan 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 21 sep 2020
    Raamkozijnen: 1 kozijn
    Hassan is een vakman. Hij heeft zijn werk goed gedaan. Ik vraag hem bij een volgende klus zeker weer!

Ja van uit de Ambacht school 🏫

Reactie geplaatst 31 jan 2021
  • Review door Henk, Sliedrecht
    Beoordeeld op 16 jul 2020
    Trappen: Installeren, Trap verwijderen; Gesloten trap gedraaid
    Een heel open man! Heeft liefde voor het vak. Hij combineert dit met zijn klantvriendelijkheid en enthousiasme! Hij ziet opties die anderen niet aandurven pakken. Ik zou zeggen; heb je een technische uitdaging met hout? Bel Hassan! Hij hou(t)(d) ervan!
  • Review door Olga, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 28 aug 2019
    Trappen: Installeren; Open trap
    Great specialist! Everything has been done on time, on budget and with great attention to detail. We are very pleased with the result. Would highly recommend Hesco!
  • Review door Farshid, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 aug 2019
    Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen
    Ik heb het vanochtend mijn opdracht geplaatst en over twee uur was die all gemaakt. Super Snel, Netjes, en voor normale prijs. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹