Hesco

Hesco beoordelingen (116)

Beoordeeld op 6 jan 2022
    Trappen: Installeren, Trap verwijderen; Open trap
    Hassan heeft bij ons een trap neergezet, en een nieuw trapgat gezaagd. De prijs was aantrekkelijk, en de plaatsing conform afspraak. De trap is niet helemaal sluitend, daar moeten we nog wel een timmerman voor inhuren. Hassan denkt mee en is enthousiast over zijn vak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 23 sep 2021
    Trappen: Installeren, Trap verwijderen; Gesloten trap gedraaid
    We zijn blij met het vakwerk dat Hassan geleverd heeft! Zowel het dichten van het oude trapgat als het plaatsen van een nieuwe trap naar de zolder toe voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast kan je rekenen op meedenken, persoonlijke adviezen en een positieve energie met Hassan over de vloer.
  • Review door Dennis, Boven-Leeuwen
    Beoordeeld op 23 jul 2021
    Trappen: Installeren; Open trap gedraaid
    Los van het gegeven dat Hassan een hele gezellige man is, heeft hij onze nieuwe vaste trap naar zolder echt top gemonteerd. Van het eerste contact tot en met de levering zijn wij erg tevreden. De trap is snel gemonteerd en van mooie kwaliteit. Wij zijn dus erg tevreden over de manier van werken.
  • Review door Mine, Amstelveen
    Beoordeeld op 19 mei 2021
    Trappen: Installeren; Open trap gedraaid
    Hij was enorm goed,netjes ,snel en vrouwlijk ook.Hij heeft alles super goed gedaan.Ik heb in 2,5 dagen nieuwe zolder vasttrap .Erg blij mee
  • Review door guido, Hilversum
    Beoordeeld op 20 mrt 2021
    Trappen: Installeren, Trap verwijderen, Lonhard; In overleg
    Wij zijn super tevreden met het werk van Hassan. Hij heeft goed meegedacht en ons duidelijk geadviseerd. Hij levert wat je hebt afgesproken en ook volgens de overeengekomen planning. Wij noemden hem een 'trappofiel' omdat hij echt liefde voor zijn (trappen) vak heeft. Wij zouden Hassan zeker aanbevelen! Nogmaals dank Hassan!