Bekijk alle vakmensen

HEF Koel- en klimaattechniek

Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Capelle aan den IJssel
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Installatiebedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 68735103

Het team van HEF koel en klimaattechniek is al sinds 1996 de expert in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installatieprojecten in de koeltechniek en klimaattechniek. Onze klantenkring is bijzonder divers, wij zijn werkzaam in vele verschillende branches en sectoren. Dit vergt een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Onze enthousiaste medewerkers worden daarom regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties op het gebied van koeltechniek en klimaattechniek. Maar bovenal onderscheiden wij ons door onze transparante aanpak en korte communicatielijnen, altijd 1 vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en de zekerheid van de inzet van een vakbekwaam team van medewerkers met verstand van zaken. Daarnaast hecht HEF koel en klimaattechniek grote waarde aan maatschappelijke issues, duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen. Zo worden natuurlijke koudemiddelen niet alleen in nieuwe maar ook in bestaande installaties toegepast en zijn energiebesparing en het benutten van restwarmte belangrijke uitgangspunten bij elke opdracht.

Portfolio

Reviews (3)

 • Airco
  raadt vakman aan
  Goede en snelle service!
 • Onderhoud wandkoeling
  raadt vakman aan
  Onderhoud van mijn wandkoeling gedaan. Op korte termijn een afspraak gemaakt en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs.
 • Nieuwe airco op slaapkamer
  raadt vakman aan
  Nieuwe airco op slaapkamer laten plaatsen. Door een bezichtiging vooraf wisten ze wat er gedaan moest worden en waren zij goed voorbereid. H…
  Lees meer