Hazekamp Parketvloeren

Hazekamp Parketvloeren beoordelingen (138)

• Review door Corrie, Utrecht
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    Eiken vloer, donker geolied van nieuwe kleur voorzien
    Via de mail veel verwerkt, soms telefonisch maar correct en attent wat tijden,afspraken en producten betreft. Ik heb mijn geoliede zwarte vloer naar geschuurde white wash laten veranderen en dat is perfect gebeurd. Gewoon goede tijden en correcte financiële afspraken maken! Corrie Duisters
  • Review door Ronald, Arnhem
    Beoordeeld op 5 nov 2012
    Parket schuren en lakken
    Prima werk geleverd, de parketvloer ziet er weer mooi uit. Ook afwerking met deklatjes prima.
  • Review door Willem-Jan, Utrecht
    Beoordeeld op 10 okt 2012
    schuren + whitewashen maple houten vloer
    Marcel is een betrouwbare vakman. Hij heeft ons goed geadviseerd over het opknappen van onze maplevloer. Een paar keer heen en weer e-mailen en bellen voordat de opdracht rond was bleek geen probleem. Hij werkt snel, correct en zeer is netjes. En het is heerlijk dat hij stofvrij werkt. Vandaag kwam hij plintjes leggen en heeft zelfs nog even geholpen met de kast weer terugzetten op zijn plaats. Als dat geen service is. Wij bevelen Marcel zeker aan!
  • Review door Berg, Hazerswoude-Dorp
    Beoordeeld op 10 okt 2012
    Parket schuren en lakken
    Marcel is een vakman. Ongeveer 8 jaar geleden was het parket eerder geschuurd en gelakt en eerlijk gezegd was het niet zo goed gedaan. Marcel heeft zonder op zijn voorganger af te geven aan de gang gegaan en heeft de vloer weer perfect gemaakt. Goed advies over de kleur gegeven. Van beide partijen was er grote flexibiliteit bij het plannen en uitvoeren van de opdracht. Aanrader!
  • Review door Adri, Leusden
    Beoordeeld op 8 okt 2012
    Vloer schuren
    Prima vakman. Komt zijn afspraken na, denkt mee en ruimt zelfs zijn rommel op.
  • Review door Bart, Zaandam
    Beoordeeld op 6 okt 2012
    Eikenhoutenvloer schuren en lakken
    Marcel heeft mijn eiken vloer geschuurd en in de olie gezet. Het werk is perfect, snel en volledig naar wens afgeleverd. Marcel is eerlijk en duidelijk in zijn adviezen en elke afspraak danwel toezegging wordt keurig nagekomen. Kortom: een echte vakman. Marcel, nogmaals bedankt voor het mooie werk en als iemand in mijn omgeving een specialist nodig heeft; ik heb je kaartje! Bart
  • Review door Rens, Den Bosch
    Beoordeeld op 2 okt 2012
    60 m2 eikenhouten vloer schuren en beitsen/lakken
    Als je een echte vakman wilt dan moet je voor Marcel kiezen. Hij heeft onze vloer de liefde en kennis gegeven die nodig was om hem weer helemaal tot leven te brengen.
  • Review door M., Loosdrecht
    Beoordeeld op 16 sep 2012
    Schuren en lakken parketvloer
    Marcel heeft onze vloer geschuurd en gelakt en deze ziet er nu weer fantastisch uit. Marcel is een echte vakman, die stipt op tijd is, zijn afspraken nakomt en met veel plezier het werk voor je uitvoert. Wij kunnen hem zeker aanraden.
  • Review door Gerdien, Houten
    Beoordeeld op 13 aug 2012
    schuren en lakker
    wij hebben onze vloer opnieuw laten lakken en schuren en hij is weer als nieuw. Wij zijn echt super tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen, Marcel is een prettig persoon.
  • Review door Ineke, Montfoort
    Beoordeeld op 31 jul 2012
    houten vloer schuren en olien
    Alles volgens afspraak geregeld. Onze vloer ziet er weer fantastisch uit. Stofvrij schuren is ook echt stofvrij. We zullen dit bedrijf zeker aanbevelen aan vrienden en familie.