Hazekamp Parketvloeren

Hazekamp Parketvloeren beoordelingen (138)

Beoordeeld op 19 jun 2010
    schuren en oliën van parketvloer
    Marcel Hazekamp is een topper!!! Mijn gelakte beuken vloer was vergeeld en had ook nog kale plekken. Marcel kwam met meer opties dan ik zelf had bedacht en maakte proefplanken om de keuze te vergemakkelijken. Ook wrong hij zich in alle bochten om ervoor te zorgen dat ik mijn op het laatste moment gewijzigde planning toch nog kon halen. Dat hij daarvoor vaker moest komen en zijn schaarse vrije tijd moest opofferen, vond hij geen probleem. Marcel komt zijn afspraken na en laat alles netjes achter. Misschien wel het allerbelangrijkste: de vloer is als nieuw en prachtig geworden! Kortom, deze vakman is echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 3 jun 2010
    Visgraat verlijmd op spaanplaatbroodjes, Diemen
    Parketbedrijf Hazekamp heeft naar volle tevredenheid voor 100m2 een mooie grote visgraatvloer geleverd en gelegd. Voor de bestelling van de vloer had Marcel Hazekamp aangegeven dat hij kanttevredenheid zeer belangrijk vindt en deze uitspraak heeft hij in de praktijk meer dan waar gemaakt. Ik had specifieke eisen en wensen over het soort visgraat wat ik wilde hebben qua hout, formaat en kleurstelling. Marcel kon deze eisen en wensen geheel invullen en heeft voor het leggen aardig wat monsters voor me gemaakt wat ik erg prettig vond zodat ik vooraf zeker wist dat de vloer aan mijn verwachtingen zal voldoen Naast zijn vakmanschap en betrokkenheid is Marcel ook een betrouwbaar en prettig persoon in omgang die je met een gerust hart de sleutels van je huis kunt toevertrouwen. Ten slotte, ook niet onbelangrijk heeft Marcel de vloer voor een concurrerende prijs aangeboden. Ter illustratie heb ik wat foto's toegevoeg van het eindresultaat
    Beoordeeld op 28 mei 2010
    Schuren gestoomd beuken parketvloer + repareren
    Marcel is een uitermate kundige vakman, die op tijd al zijn afspraken nakomt. Hij reageerde snel op mijn opdracht en kwam ook op korte termijn de vloer inspecteren. Mrcel is zeker niet te beroerd om,als het moet, langer door te werken om een bepaalde klus op tijd af te krijgen, zodat wij als gezin zo min mogelijk overlast hadden van het feit dat wij de woonkamer niet konden betreden! Zeker een vakman om aan te bevelen en wij zouden hem bij een volgende klus zeker weer inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    Schuren en lakken hardhouten robijn vloer
    De klus is zeer goed verlopen. We zijn zeer tevreden over de vakman, een echte vakman! Heel vriendelijk en meegaand. Komt zijn afspraken echt na. We moesten later nog plinten hebben. Daar heeft hij ons ook heel goed mee geholpen. De plinten van hetzelfde materiaal heeft hij snel voor ons opgehaald, want zelf konden we ze moeilik vinden. Onze vloer zat vol met krassen en butsen. We hebben nu gewoon een nieuwe vloer in huis, alles heel strak en netjes afgewerkt. Een echte aanrader, topkerel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 3 mei 2010
    Schuren, 3x lakken houten vloer (24m2)
    Vloer ziet er weer heel mooi uit. zelf zijn we op vakantie geweest, we hadden de sleutel afgegeven. Toen we terug kwamen was alles tip-top. Tijdens de uitvoering heeft marcel ons op de hoogte gehouden via de voice mail. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
    Beoordeeld op 3 mei 2010
    kliklaminaat & ondervloer leggen + plinten
    Marcel heeft zeer goed werk afgeleverd. Ivm het uitlopen van de verbouwing hebben we tot 2x toe een nieuwe datum moet prikken. Marcel toonde begrip en dacht men ons mee. Het laminaat ligt er keurig bij. De hoge plinten (geleverd door Marcel) maken het helemaal af. Ook heeft hij zich aan de gestelde gehouden. Dus ook de verdere verbouwing komt niet in gevaar. Een absolute aanrader! Een vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    ca 70 m2 parket schuren en lakken Amersfoort
    Marcel Hazekamp heeft het parket weer heel mooi gemaakt. Hij informeert heel duidelijk over de (on)mogelijkheden mbt de vloer en het resultaat was prima.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Plinten leveren en plaatsen
    Prima werk afgeleverd, snel en vakkundige service en adviezen. Staat onder mijn voorkeuren. Daarnaast erg sympathieke en vriendelijke man.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 25 apr 2010
    Plankeneiken vloer schuren + Lakken
    Marcel Hazekamp heeft onze parketvloer weer een nieuw leven gegeven. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Prijs/kwaliteit is in een goede balans. Zoals Marcel over zijn werk praat straalt hij uit een goed vakman te zijn. Wij hopen nu weer vele jaren van onze mooie vloer te genieten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 16 apr 2010
    Schuren 50m2 bamboe vloer
    Marcel heeft bij mij een bamboe vloer geschuurd en in de olie gezet. Hij heeft een hele dag erg hard gewerkt en op mij een zeer betrouwbare indruk gemaakt. Mijn vloer ziet er nu weer keurig uit.