Harry H.

Harry H. beoordelingen (54)

• Review door Eel, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 jan 2012
    Muren schilderen Amsterdam
    Harry is heel aardig en heeft hartstikke goed werk geleverd. Mijn hele etage in één dag geschilderd. Hij werkt hard en levert kwaliteit.
  • Review door Gerard., Eindhoven
    Beoordeeld op 2 nov 2011
  • Review door Cor, Soest
    Beoordeeld op 29 sep 2011
    Onze wanden en plafonds Nieuw latex laag
    Het telefonische kontakt ging gelijk al goed. Alle afspraken die waren gemaakt zijn in zijn geheel nagekomen De kwaliteit is 100% niet de goedkoopste waar wel topkwaliteit
  • Review door Anton, Odijk
    Beoordeeld op 17 sep 2011
    buitenschilderwerk Odijk
    Harry H is een aardige en betrouwbare man. Hij heeft voor de prijs redelijk goed werk geleverd. Als kritiekpunt vind ik dat hij niet iemand is die oog heeft voor het erg netjes houden van de werkomgeving.
  • Review door Janus, Lage Mierde
    Beoordeeld op 5 aug 2011
    Volledig binnenschilderen blok v 2 woonhuis.
    Harry H is, als het om spuitwerk gaat, de vakman bij uitstek. Hij werkt zeer hard, de kwaliteit is uitstekend, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Het fijne afwerken d.w.z. het corrigeren en bijwerken heeft hij, op aanwijzingen van ons, ook prima gedaan . Dat is echter niet zijn sterkste kant.
  • Review door Peter, Nijmegen
    Beoordeeld op 25 mei 2011
    Uitnemen van een houten schuifpui
    Afgelopen weekend heeft Harry samen met een collega bij mij een schuifpui verwijderd. Het feit dat deze pui hergebruikt zou worden maakte het er niet eenvoudiger op. Na het zorgvuldig bestuderen van de constructie is het uiteindelijk gelukt om de pui er heelhuids uit te krijgen en dit alles zonder al te veel schade aan de omliggende muren. Aangezien Harry de enige was die deze klus voor een acceptabele prijs aandurfde, ben ik zeer tevreden over het eindresultaat. Dit klusbedrijf is zonder meer een aanrader.
  • Review door Diana, Nijmegen
    Beoordeeld op 13 mei 2011
    Latexen plafond
    Harry kon op zeer korte termijn en heeft mijn plafond netjes gespoten, zeer tevreden!
  • Review door A.G.J.J., Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 26 apr 2011
    Tuin ontgroenen !!!!!
    Harry's klusbedrijf heeft een zware klus voor 90% geklaard. Er zitten nog een paar wortels in de tuin, waar we zelf een oplossing voor zullen vinden. . Het iseen aan te bevelen klusbedrijf, die zich 110 % inzetten voor een te klaren klus. Zij gingen de gehele dag als paarden door , met ondanks het warme weer slechts zeer kleine drink/eet pauzes.
  • Review door M.G., Nijmegen
    Beoordeeld op 18 apr 2011
    tuin beplanting rooien en afvoeren
    Harry is een harde werker en sociaal persoon. Het was goed werken met Harry.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 30 mrt 2011
    zonnescherm demonteren
    Harry H is een zeer betrouwbare en betrokken man. Hij heeft bij mij mijn zonnescherm in een mum van tijd gedemonteerd, zeer netjes en zo stil dat ik er bijna doorheen heb kunnen slapen. Hij denkt met je mee en is vriendelijk in contact!