Harry H.

Harry H. beoordelingen (54)

• Review door Meulen, Doetinchem
    Beoordeeld op 20 jun 2023
    Stucen: wanden; plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Aardige man, en wil ook graag met meedenken wanneer er een tegenvaller is. Heeft met de heren super werk geleverd en is echt strak geworden!
  • Review door Wouter, Rhenen
    Beoordeeld op 29 jul 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Warmond
    Beoordeeld op 17 sep 2020
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen
    Kwam niet opdagen op de afgesproken dag voor inspectie. Na gebeld te hebben afgesproken voor de volgende dag. Op de dag zelf een appje met het bericht dat door een familiaal spoedgeval de afspraak niet door kon gaan en dat ik beter iemand anders kon zoeken.
    (Bewerkt op 2 nov 2020)

Ik heb ook liever gehad dat ik naar het werk kwam kijken , maar soms gebeuren de dingen die voorrang hebben en waar je geen invloed op hebt , en zo en zo was er nog niets afgesproken geweest alleen dat ik er zou komen kijken of ik dat werk uberhoupt wil aannemen , maar wel netjes afgezegd.

Reactie geplaatst 2 nov 2020
  • Review door Paulien, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 jun 2020
    Binnenschilderwerk: 30 m2 wanden
    Hij was snel beschikbaar voor onze klus en we zijn erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 22 aug 2019
    Plafond spuiten met latex 72M2
    Helaas was het apparaat waarmee gewit (spuiten) zou gaan worden net stuk gegaan. Als alternatief werd het met de hand gedaan, waardoor er grote plekken die eerst opgevuld zouden worden, blijvend te zien zijn. Omdat we de kamer afgeplakt hadden deze optie maar gekozen. Jammer