Handelsonderneming Edwin Jägers
Stofferen: 10 meubels; Eetkamer stoelen
raadt vakman aanEdwin is zeer vriendelijk en professioneel. Snelle reactie op het stofferen van 10 stoelzittingen. Keurig werk geleverd voor een mooi accept…Lees meerElstHW TimmerStofferen: 6 meubels; Eetkamer stoelen
raadt vakman aan4 Gispen stoelen van nieuwe stof voorzien. Originele labels aan buitenzijde vd stoelen behouden. prima ervaring, keurig werk conform afsprak…Lees meerUtrechtStofferen: 6 meubels; Eetkamer stoelen
Vakman van de bovenste plank!raadt vakman aanAmersfoortD VerwoerdStofferen: 6 meubels; Eetkamer stoelen
raadt vakman aanDe stoelen zijn perfect gestoffeerd, de klus was eerder dan gepland klaar en Edwin geeft goede tips voor goedkope vervanging van onderdelen …Lees meerAmsterdamJoke SchrootStofferen: 1 meubel; Fauteuil
Kundig, snel, betrouwbaar, goede communicatie, prachtig resultaat!raadt vakman aanAmsterdamHansje HelferStofferen: 1 meubel; Fauteuil
Uiteindelijk tevreden met het product , moest wel communicatie van mijn kant gaande houdenPaul GoedknegtNijmegenPaul GoedknegtStofferen: 1 meubel; Fauteuil
raadt vakman aanEdwin heeft mijn Orange Slice stoel perfect ( en snel) gestoffeerd en voorzien van nieuwe vulling. Betrouwbare en aardige vakman, communicee…Lees meerUtrechtDitty Eimers