Hamor

Beoordeling: 5 van 5551 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Tilburg
Kom in contact

Goed om te weten

  • Geverifieërd door Werkspot
  • Biedt garantie
  • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

  • Sloopbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 65025539

Ik ben Hareld, 26 jaar. Sinds 3 jaar heb ik een eigen sloopbedrijf, genaamd Hamor. Ik ben gespecialiseerd in het slopen van en rondom huizen. Voorbeelden hiervan zijn het slopen van badkamers, keukens, vloeren en plafonds, maar eigenlijk is alles mogelijk. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met verbouwingsprojecten van huizen waarbij ik nieuwe uitdagingen niet uit de weg ga. Daarnaast bezit ik professionele apparatuur die het werk vergemakkelijken. Wanneer u een vraag heeft, kom ik graag langs om de werkzaamheden te bekijken, vervolgens kunnen er afspraken gemaakt worden. Deze service is gratis en vrijblijvend.

Reviews (1)

  • Al het sloopwerk (badkamer, keuken, plafond) bij de verbouwing van een nieuw aangekocht huis. Daarnaast ook verschillende opbouwwerkzaamheden verricht (nieuwe onbestaande deuren, nieuwe betonvloer gestort, keuken geplaatst, plafond gemaakt).
    raadt vakman aan
    Vanaf dag 1 tot aan de laatste dag hebben wij op Hareld kunnen bouwen. Graag wilde wij ook veel zelf doen dus hebben wij mogen samenwerken. …