Ha eM U

Ha eM U beoordelingen (72)

• Review door Sam, Utrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2011
    Tegels zetten in de keuken.
    Herman heeft uitstekende werk geleverd, Hij denkt met de klant mee en geeft goede advies. Hij is erg flexibel. volgende keer bellen we hem weer.
  • Review door Sam, Utrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2011
    Tegels zetten in de keuken andere lokatie
  • Review door Rijnen, Vuren
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    wand badkamer tegelen
    Onze badkamerwand was niet mooi recht, zodat wij de lastige strokentegels zelf niet goed op de wand kregen. Herman heeft eerst onze muur gestuct, en daarna betegeld. Wij zijn tevreden over het resultaat. Herman is iedere keer ruim voor de afgesproken tijd begonnen, is eerlijk over het te verwachten resultaat van de klus, en gaf ons adviezen over andere klussen waar we mee bezig zijn. Kortom, een klusser die zijn afspraken waarmaakt, eerlijk is over het te verwachten resultaat en een harde werker.
  • Review door Jenny, Beesd
    Beoordeeld op 13 apr 2011
    achterwand van keuken betegelen.
    Zoekt u een tegelzetter, die goed werk levert en de gemaakte afspraken nakomt? ZOEK DAN NOG EVEN VERDER. Wandtegels met een formaat van 30x60 worden op de lange zijde uit de hand met een haakseslijper gesneden. Gevolg glazuur springt eraf en je krijgt lelijke randen. Ook het kitwerk wordt niet netjes afgeleverd. Wij laten de tegels gedeeltelijk verwijderen en opnieuw plaatsen door een vakman. Ik heb dus veel EXTRA KOSTEN. Dus u bent gewaarschuwd. ( Wij hebben natuurlijk gevraagd om keurig werk af te leveren en geen prutswerk !!)

als client vraagd krijgt client geleverd,

Reactie geplaatst 13 apr 2011
  • Review door Walter, Nijmegen
    Beoordeeld op 26 mrt 2011
    Gaskookplaat ombouwen
    Nieuwe gaskookplaat geleverd en geplaatst
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Opijnen
    Beoordeeld op 13 mrt 2011
    Keukenkraan vervangen
    Herman heeft de werkzaamheden tot volle tevredenheid en geheel volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Marcel, Langerak
    Beoordeeld op 4 mrt 2011
    trap naar zolder
    Herman van Ha eM U is een vakman die voor een schappelijke prijs een prachtige op maat gemaakte trap naar zolder heeft gemaakt.. En tevens een traphek geplaatst, zeer solide. We kunnen met een gerust hart de kinderen op zolder laten komen. Geweldig bedankt, fam. Vreeswijk
  • Review door Wil, Vlijmen
    Beoordeeld op 12 feb 2011
    Vervangen inbouwoven
    Herman kwam met een scherpe prijs en dacht verder dan alleen de opdracht. In zeer drukke periode kwam hij zijn afspraken exact na en leverde een goede klus af. Bij Herman is afspraak is afspraak. Ik zal Herman zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 19 aug 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Reparatie afwasmachine
    In eerst instantie werd het probleem alleen maar erger dan het was (glas in de leiding). Ging dingen te snel uit elkaar halen zodat, bv een rubber vervangen moest worden. Maar de vakman is daarna teruggekomen en heeft het probleem opgelost.