Ha eM U

Ha eM U beoordelingen (72)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dongen
    Beoordeeld op 30 sep 2021
    Repareren: 1 kast
    Fijne vakman om mee te werken. Hij denkt mee en draagt oplossingen aan. De klus was het vervangen van een kastje onder het aanrecht. De poten van het nieuwe kastje waren niet goed, maar met wat McGyveren is het toch goedgekomen.
  • Review door Marilyn, Leerdam
    Beoordeeld op 4 jun 2021
    Toilet renovatie: 4 m2; Hangend
    Vriendelijke man, heeft er professionele kijk op en is oplossingsgericht. Heeft een waanzinnig mooie toiletruimte bij ons opgeleverd 👌🏼
  • Review door Makily, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 mrt 2021
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair plaatsen, Aanschaf...
    Herman heeft ons uitstekend geholpen en komt met de juiste ideeën en oplossingen! Onze composieten douchebak was gescheurd en moest vervangen worden. Andere vakmannen gaven aan dat we onmogelijk weer een nieuwe doucheplaat konden leggen, omdat het dan weer gaat scheuren en kwamen met oplossingen zoals betegelen of een gietvloer. Totaal niet wat bij onze wensen paste. Herman kwam met doelgerichte oplossingen en heeft gezorgd dat we toch een doucheplaat krijgen door hem op maat te snijden, zodat hij wel weer speling krijgt. Netjes afgewerkt alles, goede oplossingen en heeft alles snel afgewerkt, zodat ik voor mijn bevalling weer snel kan douchen! kortom een top vakman en houden zeker contact als we hem weer nodig hebben.
  • Review door Wout, Woerden
    Beoordeeld op 18 mrt 2021
    Lekkage: lekkende muur in badkamer
    Herman is een echte vakman, vriendelijk, begrijpend en komt met goed ideeën. Misschien iets aan de dure kant maar dat verdien je terug omdat het in 1 keer goed is en doordat hij slimme plannen maakt. Al met al mag hij altijd bij mij terugkomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 11 mrt 2021
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen
    Herman heeft ons enorm uit de brand geholpen nadat we in de steek waren gelaten door een prutsklusser die de klus verprutst heeft. Super lieve eerlijke man, netjes werk afgeleverd. Echt een aanrader!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 9 mrt 2021
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Prettig in communicatie en klus prima uitgevoerd, we zijn heel tevreden.
  • Review door Moreno, Vleuten
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Ja Herman ik ben zeer tevreden met de aansluitingen van mijn Amerikaanse koelkast en elektrische fornuis. Klasse werk man.