Green Ash vloeren en meubelen
Green Ash vloeren en meubelen
Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews

• La Jing, Almelo
    Beoordeeld op 23 nov 2011
    inbouwkast plaatsen in bestaande deuropening
    Alex is bij ons geweest om de situatie te bekijken en de juiste maat te nemen. Voor een leek moeilijk om zo nauwkeurig te zijn en overal rekening mee te houden. Hij kwam oop het idee om er een glasplaatje in te verwerken, voor een speels effect en tevens licht inbreng vanuit de gang. Hier zijn wij heel blij mee, omdat het inderdaad apart staat. Alex heeft nauwkeurig en netjes werk afgeleverd. Goed met ons meegedacht,glasplaatje en ook de materiaal keuze. Wij zijn heel tevreden en zullen in de toekomst graag weer van zijn vakmanschap gebruik maken.
  • A., Arnhem
    Beoordeeld op 22 nov 2011
    Laminaat leggen inclusief de plinten
    Alex heeft de klus heel snel gedaan. Hij is heel netjes en precies. Alles is daarna schoongemaakt. Hij komt met goed ideeen en voorstellen. De afwerking is echt heel mooi. Hij neemt de tijd voor de afwerking en toch was de opdracht snel klaar.
  • Werkspot-gebruiker uit Didam
    Beoordeeld op 13 okt 2011
    Ikea klik laminaat leggen
    Alex kon de klus wat eerder afmaken dat vonden wij prima.Hij was netjes op tijd.Het waren veel zagen aangezien de woning geen rechthoekig is, maar hij heeft dat geweldig gedaan!Hij werk nauwkeurig en geduldig. De trup was netjes opgeruimd en de laminaat schoongemaakt.Wij zijn super tevreden!