Green Ash vloeren en meubelen
Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews

• Marjolein, Den Dolder
    Beoordeeld op 27 feb 2020
    Vloeren: 36 m2; Vloer schuren, Oliën; Massief parket
    Alex is professioneel, aardig en communiceert goed. Hij heeft onze vloer geschuurd en in de olie gezet en de vloer is weer als nieuw! Heel mooi gedaan en zelfs nog een beetje olie achtergelaten zodat we zelf de plinten konden doen. En ook fijn, hij werkt met olie op natuurlijke basis. Wij zouden Alex zeker aanraden!
  • Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 22 feb 2020
    Houten vloer: 50 m2; Lamelparket; Vloer leggen, Olien
    Alex heeft onze lamel parket vloer gelegd. Alex is zeer vriendelijk en werkt snel en netjes, met goede apparatuur. Alex is een echte vakman. Top gedaan, bedankt!
  • Cora, Zutphen
    Beoordeeld op 18 okt 2019
    Vloeren: 39 m2; Schuren en in de olie; Massief parket
    Alex werkte nauwgezet en zorgvuldig. Prettige man om in huis te hebben en leverde keurig werk af. We hebben nu een mooi geschuurde en geoliede grenen vloer in plaats van een hobbelige wit geschilderde vloer.
  • Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 27 sep 2019
    Ophangen magneetbord
    Goede klus afgeleverd! Bij nieuwe opdrachten zullen we zeker weer contact opnemen.
  • Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 22 apr 2019
    Vloeren: 60 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    De vloer is netjes geschuurd en opnieuw geolied. Duidelijke uitleg over hoe de vloer in de toekomst te behandelen. Alex geeft netjes aan wanneer hij komt en hoe lang die bezig is. Alles liep zoals verteld door Alex. Houdt zich ook netjes aan de afspraken!
  • Luc, Arnhem
    Beoordeeld op 5 mrt 2018
    Eiken lamelparket vloer verhuizen
    Het was een genoegen om met Alec te werken. Duidelijke communicatie en de afspraken nakomen. Alec denkt mee en is flexibel. Ik zal bij een volgend project zeker weer gebruik van zijn diensten maken.
  • kristian, Deventer
    Beoordeeld op 16 okt 2017
    Laminaat leggen + ondervloer en plinten
    Erg positief over het werk van Alex, de vloer was binnen een dag perfect gelegd. Prettig communiceren en een goede prijs. Zal Alex zeker weer bellen als ik iets nodig heb.