Green Ash vloeren en meubelen
Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews

• Karlijn, Deventer
    Beoordeeld op 16 jun 2022
    Repareren: 7 kasten
    Alex is echt een geweldige vakman, hij werkt met liefde voor hout, is zeer loyaal en werkt hard en nauwkeurig met oog voor detail. Ik kan Alex van harte aanraden aan ieder die een betrouwbare en fantastische vakman nodig heeft!
  • Maurice, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 mei 2022
    Binnendeuren: 2 deuren; Schuifdeur
    Alex is een echte vakman. Hij is enorm vriendelijk en heel betrouwbaar. Ik zou Alex iedereen aanraden.
  • Zinzy, Enschede
    Beoordeeld op 10 mrt 2022
    Vloeren: 73 m²; Vloer schuren; Grenenvloer
    Alex heeft mijn vloer geschuurd. Ik heb respect voor hem hoe hij de klus heeft uitgevoerd. Hij is een harde werker en heeft perfect resultaat geleverd. Het was de eerste keer voor mij dat ik überhaupt iemand heb ingeschakeld voor een klus. Hij is ontzettend prettig, houd zich aan de afspraken en ik had geen prettiger persoon kunnen wensen als Alex 🙏🏻. Hij is betrouwbaar, respectvol, eerlijk, houd zich aan afspraken. Ik zou hem zo weer vragen als er iets moet gebeuren. Heel prettig persoon. Ik kon hem ten alle tijden vragen stellen en hij besteedde aandacht hieraan. Ik vond het een goede prijs voor wat hij bij mij gedaan heeft. Aangegeven dat het zoveel werk was dat ik snap als het iets duurder uitvalt. Hij bleef bij de prijs die we hadden afgesproken. Dat kon ik waarderen.
  • Anneke van Anken
    Beoordeeld op 9 feb 2022

Het maken en plaasten van een eiken vensterbank, een luik en een nieuwe eiken deur in een oude boerderij

Green Ash werkt reageert erg snel en adequaat op vragen. Het werk wordt uiterst zorgvuldig en netjes gedaan. Alex is een echte vakman. Hij heeft bij mij op de boerderij een perfect sluitende eiken deur in een scheve en oude muur gemaakt, echt klasse! Ook de afwerking van het luik en de vensterbank van een eieken schaaldeel is erg mooi geworden. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. Ik ben erg blij met zijn werk en kan hem van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 10 feb 2022)
  • Linda, Zutphen
    Beoordeeld op 18 nov 2021
    Plinten plaatsen: 5 kamers; Hoge plinten
    Vandaag heeft Alex mijn appartement voorzien van plinten en een gedeelt van een gipswand opnieuw geplaatst. Alex is prettig in contact. Komt zijn afspraken precies na en werkt heel hard en nauwkeurig. Kortom ik ben blij met wat hij gedaan heeft en mocht ik weer een klus hebben zal ik hem zeker weer vragen!
  • Eelco Visser
    Beoordeeld op 25 feb 2021

Maken van vide, kast, bureau en ladenkast voor tienerkamer

Fantastische klus van Alex! Hij heeft van een kamer van krap 3 bij 3 een heerlijke ruimte gemaakt! Met een vide voor een bed van 120 breed en extra ruimte aan de zijkanten, een kledingkast, een groot en diep bureau met ladenkast. Alles uit prachtig hout, maatwerk, met de hand gemaakt. Voor een meer dan redelijke prijs. Daarnaast is Alex een leuke vent die open staat voor alle 'leken'suggesties van ons en altijd wil meedenken! We zitten er nu al aan te denken hem ook onze keuken te laten aanpakken!
  • karin, Nijmegen
    Beoordeeld op 14 apr 2020
    Houten vloer: 85 m2; Lamelparket; Vloer leggen
    Alex is een vakman. De vloer is keurig en snel gelegd. Daarnaast is hij duidelijk in zijn afspraken, communiceert goed en reageert altijd snel. Ook geeft hij goede adviezen. Een aanrader dus!!!