Bekijk alle vakmensen

Grascentre

Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Elspeet
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Vloerspecialist
 • Hovenier
 • Stratenmaker

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 08082565

Welkom op het profiel van Grascentre! Naast het grondverzetbedrijf zijn wij actief en gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van natuurgazons en sportvelden. Tevens hebben wij hierbij een specialisme op het gebied van kunstgrastoepassingen Bij Grascentre kun je terecht voor alle soorten gras. Of het nu gaat om speelgras, sportgras, siergras of kunstgras. Grascentre is gespecialiseerd in de verkoop, de aanleg en het onderhoud van kunstgras. Wij hebben ruime ervaring in de diverse gras soorten en de toepassing ervan. Daarnaast zijn wij als team betrouwbaar en vakkundig. U kunt op ons rekenen. Tevens beschikken we over geavanceerde machines voor de uitvoering van grondverzet. Grondverzet gaat om het afgraven of ophogen van grond ten behoeve van bouwwerkzaamheden of de aanleg van bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of tuin. Naast het verwezenlijken van uitgravingen en ophogingen zijn we vakkundig in het egaliseren en nivelleren van zand en puinbanen. Overigens kunt u ons inschakelen voor het inrichten van terreinen en stedelijke gebieden. Denk hierbij met name aan infra werkzaamheden. Bij de infra werkzaamheden gaat het zoal om de uitvoering van verhardingswerken, het leggen van bestrating, het aanleggen van gasleidingen en riolering en het realiseren van waterbouwkundige constructies. Middels deze beknopte beschrijving omtrent een deel van de werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen hopen we uw interesse te hebben gewekt. mocht u echter vragen hebben, neem gerust contact met ons op Met vriendelijke groet, Grascentre Schotkampweg 159 8075 RD Elspeet

Portfolio

Reviews (3)

 • Kunstgras leggen 2,50 X 4 meter
  raadt vakman aan
  Hilversum
 • Wilt u kwaliteit kunstgras in uw tuin, speelveld of sportveld? Familie van Beek uit Ermelo heeft voor het kunstgras van Grascentre gekozen. Zij schreven ons een leuk bericht: "Grascentre heeft voor ons een heerlijke uitbreiding van onze buitenrecreatie gerealiseerd. Er werd goed gecommuniceerd en hard gewerkt om het resultaat zo goed mogelijk op onze wensen te laten aansluiten. De kunstgras mat Urban Garden ziet er piekfijn uit. Kortom de ideale grasmat voor onze tuin. Mossen, onkruid en soortgelijke ergernissen in ons gazon gazon zijn nu verleden tijd! Verder werd alles in een zeer korte tijd gerealiseerd. In een woord: vakmanschap." Kunstgras in uw tuin? Kom naar onze showtuin en laat u verrassen door het zachte en mooie gras.
  raadt vakman aan
 • De heer A. Bast uit Apeldoorn was het maaien en het onderhouden van het gras zo zat dat hij voor het kunstgras van Grascentre heeft gekozen.
  raadt vakman aan