Glaszetbedrijf Masker
Glas zetten: 3 ruiten
The price, the communication, the timely installation, and the service were all top!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanUtrechtAyham AlKawiGlas zetten: 5 ruiten
De mannen hebben uitstekend werk verricht. Hartstikke netjes en volgens afspraak. Heel blij met het nieuwe HR++ glas voor de winter.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHillegomLeonie StortenbekerGlas zetten: 1 ruit
Betrouwbaar en komt afspraken na. Goed week geleverd!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVelserbroekNatasja PostGlas zetten: 1 ruit
Perfect uitgevoerd! Glaszetbedrijf Masker denkt mee en is heel kundig. Communiceert goed en doet dit allemaal voor een spotprijs! AanraderBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAmsterdamGlas zetten: 4 ruiten
Super snel, vriendelijk en betrouwbaarBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAmsterdamKasia RzezniczakGlas zetten: 1 ruit
Beoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanGlas vervangen voor infobord. Ondanks 'kleine klus' goed opgepakt en klus redelijk snel afgerond. Afspraken nagekomen. Kortom; glazenzetter…AmsterdamGlas zetten: 1 ruit
Op een incidentje na verder alles prima. Goede afspraak gemaakt. Snel en kundigBeoordeling: 4.2 van 5 raadt vakman aanAmsterdamMart ManteGlas zetten: 10 ruiten
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVia werkspot ben ik in contact gekomen met Hans Masker over het veranderen van enkelglas naar isolatie glas. Al snel kreeg ik reactie op mij…Zandvoortkevin marcusGlas zetten: 2 ruiten
Komt afspraken na, werkt netjes en denkt mee naar een oplossing. Aanrader!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAmsterdam