Bekijk alle vakmensen

Gert-Jan Zwols tuinonderhoud

Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Emmen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Hovenier

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 83143297

Ik verzorg al meer dan 20 jaar duurzaam en milieuvriendelijk tuinonderhoud in Emmen en wijde omgeving. Dat doe ik op basis van mijn bekendheid als partner voor overheid, bedrijfsleven en particulieren. Een reputatie die ik iedere dag opnieuw weer waar wil maken. Mijn bedrijf is gestoeld op vakmanschap en gebruik van professioneel duurzaam materieel, op een oprechte interesse in alles wat bloeit en groeit en op een verregaande betrokkenheid bij de projecten van onze opdrachtgevers. Dat alles zorgt dat wij stevig in onze schoenen staan en iedere dag vol ideeën en vol energie werken aan het realiseren van een verzorgde omgeving. Onze diensten, producten en systemen voldoen aan de VCA-eisen, Planetproof certificaat en SKAL.

Portfolio

Reviews (4)

 • Onderhoud Tuin en advies
  raadt vakman aan
  Duidelijk visie, korte lijnen en Gert-Jan weet waar hij het over heeft. Geeft een deskundig duurzaam advies!👍
 • Tuinonderhoud
  raadt vakman aan
  Meneer Zwols is expert, punctueel, accuraat en perfectionist in zijn vak. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en kunnen we meneer Zw…
  Lees meer
 • Tuinonderhoud
  raadt vakman aan
  Gertjan denkt mee met je en maakt alles precies zoals afgesproken. Erg tevreden en bij een volgende klus zou ik hem zeker weer vragen.
Bekijk alle reviews