Gerko Timmer-, Klus en montagebedrijf
Trappen: Een opstapje van 1,45 bij 80 cm en 60 hoog bekleden met la...
Een echte vakman die heel goed werk aflevert. TOP!raadt vakman aanHallMonique RijkschroeffTrap repareren: Open trap dicht maken, en onder de trap dicht maken...
Zeer tevreden over het geleverde werk. Gerard is een aanrader! Machtig strak werk, en duidelijk over alles wat er bij komt kijken.raadt vakman aanWijheBas De HaanTrap repareren: Balustrade kapot
raadt vakman aanGerard heeft de klus meer dan perfect opgepakte en afgehandeld, Gerard is een vakman en komt zijn afspraken na ook heeft hij nog de tijd gev…Lees meerWijheRoy PiketTrappen: Bestaande trap renoveren; Gesloten trap gedraaid
raadt vakman aanGerko heeft bij ons de trap gerenoveerd. Uitstekende vakman die adviseert en en top werk levert. Duidelijk in de communicatie. Al met al sup…Lees meerOldenzaalTrappen: Bestaande trap renoveren; Gesloten trap gedraaid
Jolande DischHarde werker, wat gedaan is, is mooi met nog extra aandacht voor niet gevraagde imperfecties aan de trap. Helaas is de boel voor mij niet af…Lees meerOldenzaalJolande DischTrap repareren: F.K.J. van van Dorssen-Bosmans
raadt vakman aanGerard heeft in 2 dagen tijd een mooie trapleuning in ons jaren 30 huis gemaakt. Wij zijn er erg tevreden over. Daarnaast was het een gezell…Lees meerApeldoornF.K.J. van Dorssen-BosmansTrappen: Bestaande trap renoveren; Gesloten trap gedraaid
raadt vakman aanAardige man met een goede prijs kwaliteit verhouding. Denkt mee en komt met oplossingen die mooi zijn. Zal geen extra kosten berekenen zond…Lees meerEnschedeTrappen: Bestaande trap renoveren; Gesloten trap gedraaid
Gerard heeft prima werk afgeleverd voor een mooie prijs. Ik ben heel tevreden over het resultaat.raadt vakman aanHolten