Bekijk alle vakmensen

Gavin Beswick

Beoordeling: 5 van 5551 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Leiden
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Tegelzetter

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 80967450

Hoi! Mijn naam is Gavin Beswick en ik ben een tegelzetter in de omgeving Leiden. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het zetten van tegels, badkamer renovaties en nog veel meer. Ik ben in 2021 verhuis vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland en heb mijn vaardigheden meegenomen zodat ik jou kan helpen met het realiseren van je droombadkamer! Ik ben gevestigd in Leiden en ben ook beschikbaar voor klussen in de de buurt zoals Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude. Mocht je iets verder wonen, is dat uiteraard geen probleem en kunnen we dat bespreken. Ik spreek voornamelijk Engels maar Nederlands is ook geen probleem.

Portfolio

Reviews (1)

 • Voor deze klus heb ik een badkamer volledig gerenoveerd. Hierbij heb ik de oude badkamer gestript door het verwijderen van de oude tegels en het sanitair. Tevens heb ik de badkamer volledig waterdicht gemaakt en de vloer en alle wanden betegeld. Bij het douche gedeelte heb ik de wand voorzien van een visgraat patroon.
  raadt vakman aan
  Wij hadden geen betere tegelzetter kunnen vinden voor onze badkamerrenovatie dan Gavin! Door de staat van onze oude badkamer waren wij hard …
  Lees meer