Frijters ventilatie service
Ventilatie systeem: Installeren
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMartijn heeft ons op heldere wijze geinformeerd over de mogelijkheden voor nieuwe ventilatie in de badkamer. De installatie is vakkundig ui…OosterbeekElsbeth Mudde-van der BoonVentilatie systeem: Vervangen
Martijn communiceert heel duidelijk en legt alles heel goed uit. Hij heeft zeer goed werk geleverd. Aanrader!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNijmegenVentilatie systeem: Ventilatie Reinigen en box vervangen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWe zijn erg goed geholpen door Martijn. Hij is duidelijk een goede vakman met erg veel kennis en passie voor zijn vak. Hij adviseert duideli…NijmegenVentilatiesysteem: Regulier onderhoud
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanZeer goede ervaring, de beste man kwam keurig in het tijdvak welke wij hadden afgesproken. Was erg vriendelijk en duidelijk kwa communicatie…LentPhineas WinnemullerVentilatiesysteem: Systeem werkt niet
Martijn is een echte vakmanBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanDoesburgdennis hasperhovenVentilatiesysteem: Ventilatiemotor maakt veel lawaai
Prima! ik raadt deze man aan. Goede prijs/ kwaliteit.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWestervoortHan TemminkVentilatiesysteem: Regulier onderhoud
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVery good! Frijters is a nice guy, he explained all details of the ventilation system, since i have no experience on it. He also told me the…EindhovenGallante WanVentilatie kanalen reinigen
Goede en duidelijke communicatie Gewoon nakomen wat er wordt afgesprokenBeoordeling: 4 van 5 raadt vakman aanArnhemAlwin Bongers