Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

Free Style Architectuur

Beoordeling: 5 van 5551 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Bunde
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 14079423

Mijn naam is George Scheltus en ik ben de eigenaar van: "Free Style Architectuur". Ik ben architect met specialisme, creatieve ontwerpen en in dien van toepassing, de aanvraag omgevingsvergunningen voor nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Modern of klassiek jaren 30, alle stijlen, uiteraard conform het programma van eisen, en rekening houdend met het geraamde budget. De aanpak ontstaat vanuit het interieur en de functionele indeling (als Architect maar ook Interieurarchitect en Bouwkundigen). Afhankelijk van de in samenspraak gekozen indeling van de ruimtes, adviseer en creëer ik een passende architectonische uitstraling. Uiteraard met toepassing van duurzame materialen en energieneutraal of bijna energiebesparend met aandacht voor een gezond leefklimaat. Als u interesse heeft kom ik graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Tijdens mijn bezoek kan ik meerdere foto`s en tekeningen tonen van diverse projecten. Ik hoor graag van u.

Portfolio

Reviews (1)

 • Exclusieve uitdagende terrasoverkapping met nieuw terras en luwtehoek in combinatie met een nieuwe tuin en vijver door 3e.
  raadt vakman aan
  Wij wilden een nieuwe overkapping/aanbouw, maar geen standaard- of rechthoekige aanbouw. Dat was zo’n beetje de opdracht die wij George Sch…
  Lees meer