Fortza Renovation

Fortza Renovation beoordelingen (58)

• Review door Michiel Weerts, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 sep 2024
    Keuken renovatie: 5 m²; Keuken renoveren
    Stefan heeft ons heel goed geholpen met het verplaatsen van onze keuken naar de woonkamer om zo een extra kamer te creeeren. Heel tevreden met het eindresultaat en hij en zijn team werken heel erg netjes! Bedankt nogmaals
  • Review door Aswintha, Haarlem
    Beoordeeld op 22 feb 2024
    Toilet renovatie: Hangend
    Prachtige renovatie toiletruimte. Zeer prettige vakmensen die meedenken en adviseren. Er is heel netjes en schoon gewerkt. Tegels zijn supermooi gezet en alles tot in de puntjes verzorgd. Ik zou zeer zeker graag vaker Fortza renovatie willen inschakelen en raad dit bedrijf aan.
  • Review door Lola, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 nov 2023
    Toilet renovatie: 1 m²; Hangend
    We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Stefan. Hij denkt goed mee en geeft kundig advies. Communicatie verliep heel prettig en soepel. Stefan en zijn collega hebben heel zorgvuldig gewerkt. We zijn erg blij met het resultaat!
  • Review door Maarten, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 dec 2021
    Badkamer: 7 m²; Complete renovatie
    Complete badkamer uitgebroken en vernieuwd, ziet er fantastisch uit. Tegelwerk is top. Fijne communicatie zowel met Stefan als de vaste werknemer (Mihai). Hij werkt inderdaad wat langer door en de klus liep ook iets uit maar voor ons geen probleem omdat we later verhuizen. Wij hebben zelf het sanitair geleverd, helaas bleek achteraf (mijn fout) dat een sifon en clickwaste niet bij de wastafel zit dus die moet ik nog nabestellen, en is de radiator met een gewone (niet thermostaat)kraan aangesloten. Dit wist ik niet en dan had ik dit graag een weekje eerder gehoord, zodat ik dit kleine spul nog op tijd kon regelen. Daar staat weer tegenover dat Stefan speciaal voor ons naar de enige professionele bouwmarkt die een afwijkende maat dorpel op voorraad had is gegaan, omdat deze tijdens lockdown niet voor particulieren open was. Al met al zeker een aanrader.
  • Review door Roderik, Heemskerk
    Beoordeeld op 17 okt 2021
    Toilet renovatie: 1 m2; Hangend
    Erg fijn contact en een mooi resultaat. Ik zou Stefan en zijn team zeker opnieuw benaderen voor andere klussen in huis.
  • Review door Mennolt, Noordwijk
    Beoordeeld op 16 mrt 2021
    Toilet renovatie: 1 m2; Hangend
    Zeer goede ervaring. Het toilet is in 1 week omgetoverd naar een mooi resultaat waar wij jaren lang plezier van gaan hebben. Stefan is fijn om mee samen te werken en zeer betrouwbaar en nauwkeurig. Werkt ook zeer schoon wat prettig is! Nogmaals bedankt Stefan! Mennolt en Kim
  • Review door Anouck, Spaarndam, Haarlem
    Beoordeeld op 25 okt 2020
    Badkamer: 9 m2; Complete renovatie
    De wc en de badkamer zijn volledig gerenoveerd. Het is ontzettend strak gedaan, we zijn super tevreden. De communicatie verliep heel soepel, Stefan is ontzettend behulpzaam (mijn vriend heeft veel klus tips van me gekregen).
  • Review door Chris, Wormerveer
    Beoordeeld op 30 sep 2020
    Toilet renovatie: 3 m2; Hangend
    Een verademing. Goede communicatie, snel reageren en alles zeer netjes afgewerkt.
  • Review door Tijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 sep 2019
    Badkamer: Complete renovatie; 2 m2
    Stefan (en Michai) hebben prachtig, degelijk werk geleverd. Stefan is erg prettig en transparant in de communicatie en al het werk (vooral het loodgieters- en timmerwerk van Michai) is om door een ringetje te halen. Zeer tevreden!