Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 19 aug 2008
    nieuwe deurbel installeren
    Op afspraak snel en correct. Klus was niet moeilijk, maar keurig afgehandeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 15 aug 2008
    Verhuizen wasmachine
    Vriendelijke vakman die doet wat hij zegt en nog een beetje extra.
    Beoordeeld op 14 jul 2008
    behangen 2 muren in Amsterdam
    ik geef eigenlijk nooit een 10, maar Everard is dit dubbel en dwars waard, zeer betrouwbaar, behulpzaam, een echte vakman zoals je die nog maar weinig vindt, verstand van zaken en niet te beroerd om nog iets extra's te doen. Hij staat alweer in mijn agenda!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 7 jul 2008
    Buitenkraantje plaatsen
    Buitenkraan naar volle tevredenheid geplaatst. Kan zowel buiten al binnen worden afgesloten. Prima op tijd en vakkundig afgewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 30 jun 2008
    Vloertegels zetten in Hoorn
    Goed, snel en netjes gewerkt. Wij zijn erg tevreden en hebben gelijk een andere offerte gevraagd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 27 jun 2008
    Buitenkraan plaatsen - geen kruipruimte aanwezig!
    Hele aardige betrouwbare man. Prijs afgesproken en zich daar keurig aan gehouden. Aanrader!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 21 jun 2008
    Aansluiten verlichtingsarmaturen in tuin
    Everard is keurig op de afgesproken tijd, werkt snel en is buitengewoon handig. Denkt ook goed mee over de mogelijkheden en verdoet zijn tijd niet. Ik heb nog nooit een elektricien gezien die tijdens het lassen van de elektra zijn boterham kon eten. Echt, een aanrader !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 jun 2008
    Bankstel naar 1e verdieping, door raam
    In tegenstelling tot andere partijen die dure oplossingen aanboden met verhuisliften, wist Everard de klus op een simpele manier te klaren, en veel sneller dan ik gedacht had. Dit heeft mij een hoop geregel en, niet onbelangrijk, ca. 300 euro bespaard. Ik ga Everard graag uitnodigen voor nog een paar andere klussen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 19 jun 2008
    Electra en Water aanleggen in de tuin
    Everard heeft de klus naar volle tevredenheid geklaard. De afspraak was dat hij het zou aanleggen voor een bepaald bedrag op een bepaalde dag. Deze afspraak is hij volledig nagekomen, hij heeft zelfs nog enkele andere klusjes erbij meegenomen die volgens zijn zeggen gewoon bij de tijd horen die hij ingehuurd was.