Efe Klussenbedrijf

Efe Klussenbedrijf beoordelingen (8)

• Review door Marieke, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2019
    Stucen: 7 m2 wanden
    Heeft vlot en netjes gewerkt, kwam stipt op tijd.
  • Review door Tejiba, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2019
    Stucen: 70 m2 plafonds
    Fuat en collega’s TOP gewoon! Jullie werken heel netjes! Betrouwbaar en goede prijs afspraak! Dank jullie wel!
  • Review door Ton, Almere
    Beoordeeld op 27 jul 2015
    Plafond stucen
    Fuat is afgelopen zondag bij ons geweest om 40m2 plafond te stucen. Hij was mooi op tijd en heeft de hele dag door gewerkt. Het eindresultaat is echt heel mooi en plafond is helemaal strak en glad. Wij zijn zeer, nee super tevreden. Hij komt na het plaatsen van de nieuwe kozijnen zelfs terug om eventuele beschadigingen bij te werken, wat een service. Wij kunnen Efe klussenbedrijf zeker aanbevelen.
  • Review door Salah, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 16 sep 2014
    Stuken van wanden
    Ik heb mijn hele woning laten stuken door Fuat en zijn neef, Deze jongens zijn harde werkers. En zijn heel duidelijk met alles. Fuat is de man die je moet hebben, aardig en harde weker!! Fuat is pas weg gegaan na dat ik zei dat ik alles mooi vond, elke dingetje die ik niet mooi vond ging hij die naar mijn wens maken. Toppers!!
  • Review door Hatice, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 mei 2014
    Stucen wanden slaapkamer
    Zeer tevreden dank je wel Fuat voor het snel stucen van mijn kamer. Wanneer het droog is ga ik zeker weer contact met je opnemen voor het verven van mijn kamer.