Douglashout Company
Douglashout Company
Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

Alle reviews (24)

 • Werkspot-gebruiker uit Vught
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 jun 2024
  Kleine klus: Reparaties; Deuren of ramen, Muren of het plafond, Kas...
  Het werk verliep zonder vertraging. De mannen begonnen stpt op tijd en werkten flink door. Geen harde muziek, ze ruimden iedere dag voor ze gingen alles netjes op en tussendoor waren ze beschikbaar voor vragen. Ze hebben nauwkeurig en netjes gewerkt, alles tot mijn volle tevredenheid.

  Reactie van de vakman:

  Dank u wel voor deze positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent. We hebben de werkzaamheden met veel plezier voor u gerealiseerd.
  Reactie geplaatst 4 jun 2024
 • Ton Edens, Leerdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 23 mei 2024
  Constructie: Tuinhuis; Alleenstaand
  Zeer goede en prettige ervaring opgedaan met deze vakmensen ! We hadden zelf het ontwerp gemaakt voor de vervanging van onze oude houten schuur, die moest aansluiten aan een stenen (gammele) schuur. Douglas company heeft hierbij goed met ons meegedacht, geadviseerd en uiteindelijk het geheel conform onze wensen (die ook tijdens de bouw nog aangevuld zijn) zeer mooi neergezet. Zelfs de gammele stenen schuur hebben ze gered en gereconstureerd onder 1 dak met de nieuwe houten schuur. Was een totaal project incusief de voorbereidende grondwerkzaamheden, rioolaansluiting en storten van de betonnen vloer. Wat zeer fijn was, was het meedenken en de grote flexibiliteit tijdens de bouw, en het maatwerk obv onze wensen.
  (Bewerkt op 24 mei 2024)

  Reactie van de vakman:

  Meneer Edens, dank u voor uw review en positieve beoordeling. Ook wij zijn zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat van dit project. Dit is mede tot stand gekomen door het gezamenlijk overl…
  Reactie geplaatst 24 mei 2024
 • Hans, Harmelen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 apr 2024
  Constructie: Tuinhuis, Tuinhuis met veranda bouwen.; Alleenstaand
  Douglashout Company heeft in samenwerking met mij als tweede timmerman een mooie schuur/veranda geplaatst. In 4 dagen is het gebouw 4 x 5 meter neergezet. Ik heb zelf het ontwerp gemaakt en het is naar tevredenheid neergezet. Helemaal top.
 • Janice, Tilburg
  Beoordeling: 1 van 5
  Beoordeeld op 24 okt 2023
  Constructie: Tuinhuis; Alleenstaand maar wel tegen een schutting aan
  Komen hun afspraken niet na en zeggen de afgesproken startdatum op het laatste moment af. Nieuwe afspraak maken is lastig want ze kunnen nooit garanderen dat ze wel komen. Vrij nemen is op eigen risico. 1 werkdag van te voren verschuiven ze het met 1 maand ivm het weer. En LET OP dat je geen voorschot betaald. Want nieuwe afspraken maken zowel over het terugbetalen van het voorschot als andere afspraken komen ze niet van thuis. Ja voorstellen om het te komen doen als er niemand thuis is maar wel met toegang tot de woning. Of ze willen volgend jaar komen. Maar ook dan kunnen ze niet zeggen dat ze op de afgesproken datum komen. Voel me opgelicht, ben de helft van mijn voorschot kwijt. Bijna 1000,- armer en heb helemaal niets
  (Bewerkt op 6 nov 2023)

  Reactie van de vakman:

  Beste mevrouw Vera, Uw review verdient enige nuance. Uw opmerking over het daags van te voren afzeggen van de afgesproken startdatum is niet geheel correct. Vanaf het moment van ondertekenen van de o…
  Reactie geplaatst 6 nov 2023
 • Claudia, Waalwijk
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 apr 2023
  Serre bouwen: 280; 275; 390
  Ik kan niks anders zeggen dat ik superblij ben met hoe de klus is verlopen. Het begon al met het introductie gesprek wat snel en volgens afspraak werd nagekomen. Na het ontvangen van een gratis en volledige offerte hadden we hen aangenomen . De communicatie verliep goed via de office manager en de klus kon anderhalve maand later al beginnen. Tijdens het werk waren alle medewerkers heel vriendelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen en ze waren steeds op de afgesproken tijd aanwezig. Het resultaat mag er zeker zijn. (Zie bijgestuurde fotos) Bedankt Douglas hout en wie weet tot in de toekomst.
 • Frank, Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 jul 2022
  Veranda aanleggen: 12 m²; Hout
  Vakkundig advies aan huis bij de offerte, met duidelijke voorbeeld foto's. Goede prijs, zeker gezien de markt met hoge houtprijzen. Flexibel in onze aanvullende keuzes en wensen. En het uiteindelijk resultaat ziet er echt goed uit! Enige minpuntje was de communicatie rondom aanvang van de klus, maar ook dat werd goed opgelost! Stevig aangeraden! (Kan helaas geen foto uploaden op de site...)