Douglashout Company
Douglashout Company
Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

Alle reviews (19)

 • Claudia, Waalwijk

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 apr 2023
  Serre bouwen: 280; 275; 390
  Ik kan niks anders zeggen dat ik superblij ben met hoe de klus is verlopen. Het begon al met het introductie gesprek wat snel en volgens afspraak werd nagekomen. Na het ontvangen van een gratis en volledige offerte hadden we hen aangenomen . De communicatie verliep goed via de office manager en de klus kon anderhalve maand later al beginnen. Tijdens het werk waren alle medewerkers heel vriendelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen en ze waren steeds op de afgesproken tijd aanwezig. Het resultaat mag er zeker zijn. (Zie bijgestuurde fotos) Bedankt Douglas hout en wie weet tot in de toekomst.
 • Frank, Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 jul 2022
  Veranda aanleggen: 12 m²; Hout
  Vakkundig advies aan huis bij de offerte, met duidelijke voorbeeld foto's. Goede prijs, zeker gezien de markt met hoge houtprijzen. Flexibel in onze aanvullende keuzes en wensen. En het uiteindelijk resultaat ziet er echt goed uit! Enige minpuntje was de communicatie rondom aanvang van de klus, maar ook dat werd goed opgelost! Stevig aangeraden! (Kan helaas geen foto uploaden op de site...)
 • Jaap, Nieuwegein

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 mei 2022
  Veranda met lichtstraat aanleggen: 15 m²; Hout
  Goede, hardwerkende en vriendelijke vakmensen. Denken mee, luisteren goed naar je wensen. Zeer tevreden.
 • Mark, Drunen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 3 feb 2022
  Constructie: Tuinhuis, Geprefabriceerde carport; Bij de muur
  This is one of the best companies I have worked with for home improvements in NL Communication - first class - Angela always keeping me up to date what time the guys would arrive etc Offer - Ernst provided the offer with 48 hours and was clear. Most of the time you wait ages for an offer Work. Great - always 2, 3 or 4 people busy with the construction which was great. Every evening tidied up and all rubbish taken away I was undecided between brick or wood. The result with wood is great I have no relationship with this company or any of its staff. I would not hesitate to use them again. Very skilled and always friendly and polite.
 • Arthur, Kaatsheuvel

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 jun 2020
  Constructie: Overkapping met schuurtje; Bij de muur
  Wij zijn heel blij met het resultaat. De eerste keer dat hij langs kwam om onze wensen door te nemen voor de offerte werd er goed met ons meegedacht en was er een heldere uitleg. Uitvoering werd oa gedaan door dezelfde persoon die ook onze wensen kwam opnemen, wat heel prettig was. Hij en de rest van het team dat de overkapping kwam plaatsen was verder heel vriendelijk, beleefd en professioneel. Het zijn echt vakmannen en ondanks de hitte (30 graden, volop zon in onze tuin) werden er geen shortcuts genomen en is het resultaat van topkwaliteit. Ik zou ze zeker aanraden en de volgende keer dat wij een klus nodig hebben zullen we dat ook weer door hen laten doen.
 • Anoniem, Utrecht

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 22 jun 2020
  Veranda aanleggen: 9 m2; In overleg
  De man die bij kwam voor een offerte heeft hem ook geplaatst, fijn om een bekend gezicht te zien. overkapping ziet er zeker goed uit. Helaas werd de eerste datum verzet vanwege corona bij werknemers (werd een dag van te voren gebeld dat het niet door kon gaan) waardoor het pas een maand later werd geplaatst, dat was flink balen en de manier waarop de secretaresse reageerde vond ik niet heel fijn/professioneel. Maar goed de mannen die hem hebben geplaatst waren vriendelijk en hebben netjes achter gelaten toen ze klaar waren. Dus qua werk wat ze leveren zeker een aanbeveling!
 • Codrik, Kerkdriel

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 29 apr 2020
  Constructie: Tuin
  We zijn erg blij met het resultaat. Het overtreft onze verwachtingen en is geheel naar onze wensen opgeleverd door Douglashout Company. Enige punt van aandacht is dat in ons beeld snel sprake was van meerwerk, met hogere kosten tot gevolg. Dit werd overigens tijdig aangekondigd. Naast het keurige werk, was de omgang met de heren die de werkzaamheden verrichtten, prettig en professioneel.