Dekker Verhuur Est

Dekker Verhuur Est beoordelingen (67)

• Review door Visser, Oosterbeek
    Beoordeeld op 14 mrt 2011
    Aanleg Terras 35m2
    Prima uitgevoerde opdracht en we hebben een mooi terras. Dekker kwam samen met een gespecialiseerde collega die het muurtje heeft gemetseld en ze hebben netjes en snel, volgens afspraak gewerkt.
  • Review door Adrie, Tilburg
    Beoordeeld op 10 mrt 2011
    tuin bestraten
    Binnen een half uur nadat ik de advertentie geplaatst had reageerde Anton al om vrijblijvend langs te komen. Diezelfde avond kreeg ik al een offerte. Anton en Johan zijn prettige mannen en nemen hun werk serieus, werken ook door. Prima gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 4 mrt 2011
    Bestrating, hagen, kunstgras
    Anton en een collega hebben de klus zoals afgesproken in drie dagen afgerond naar volle tevredenheid. Goed meegedacht, alles netjes afgewerkt en zelfs meer gedaan dan oorspronkelijk afgesproken. Vakmannen die duidelijk hart hebben voor hun werk! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 2 mrt 2011
  • Review door Jacob Jan (JJ), Amersfoort
    Beoordeeld op 26 feb 2011
    Straatwerk
    Anton is een rustige harde werker, doet zijn werk naar behoren en is ook niet te beroerd om 'fouten' te herstellen. Kan je goed afspraken mee maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 19 jan 2011
    Wortel verwijderen en boom snoeien
    Zeer positieve ervaring, op korte termijn werd de klus gedaan (boomstronk verwijderen en takken afknippen), zeer goede prijs, vriendelijk en zeer netjes opgeruimd erna. Zeker voor herhaling vatbaar !
    (Bewerkt op 3 okt 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vinkeveen
    Beoordeeld op 17 dec 2010
    Gras vervangen door grint (tuin in Bussum)
    Anton is een zeer goede tuinman. Hij denkt mee, werkt snel en efficient. We gaan hem zeker opnieuw inhuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 7 nov 2010
    Tuin bijwerken
    Anton is een hardwerkende vakman die ik aan iedereen wil aanbevelen!
  • Review door F. van Dijk, IJsselstein
    Beoordeeld op 12 sep 2010