DE Glas-Visie Zandvoort
Glas zetten: 11 ruiten
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanDee Glasvisie heeft ons gehele jaren ' 30 huis van dubbel glas voorzien en dit erg netjes uitgevoerd. Ik zou hen zeker weer vragen en aanbev…HaarlemDennis AkkermansGlas in kozijn en deur vervangen voor melkglas
Onze ramen zijn super mooi en professioneel vervangen. Goede communicatie en zeer betrouwbaar. Een aanrader!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHaarlemNicole SintDubbel glas plaatsen (2 maal 60 x 60,50 cm)
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanHeemstedePieter van de PolDubbel glas plaatsen en kozijnen opknappen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMijn ervaring met Dirk en Henny van de Glas-Visie is zeer positief. Ze hebben verstand van zaken, denken oplossingsgericht, ontzorgen, commu…AmsterdamRobert VerkuylenDubbel glas plaatsen erker
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk ben heel tevreden over dit bedrijf. Vooraf keurig langs geweest om de ruiten op te meten en al snel hadden wij per e-mail een offerte. …HaarlemMF Van WDubbel glas aanbrengen 5 kozijnen
Kwaliteit van werken was prima. Erg blij met het eind resultaat. Kan iedereen aanbevelen met DE Glas-Visie in zee te gaan.Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanLoosdrechtIlja GoossensKozijnen restaureren
Top! Echt hele fijne flexibele mensen en goede service. Bedankt!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanAmsterdamClaartje BakkerWoonhuis compleet voorzien van HR++ Isolatieglas Klant zeer tevreden..
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMijn ervaring met de Glas-visie Zandvoort was fantastisch! Advies, maatvoering en een fijne begeleiding. Twee ouderwetste vaklui die het top…