Dakdekker het dakje

Dakdekker het dakje beoordelingen (23)

• Review door Roeland Mallan, Susteren
    Beoordeeld op 7 aug 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    Geen standaard dak, maar perfect gerenoveerd. Harde werkers en echte vakmensen.
  • Review door J, Maastricht
    Beoordeeld op 7 aug 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 60 m²; Dak; Reparaties
    De heren hebben het hele dak geïnspecteerd en het lek gevonden en meteen gerepareerd voor een zeer nette prijs. Wezen zelfs op een voeg die kapot was. Waren vriendelijk secuur. TOP ik beveel dakdekker het dakje aan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schinnen
    Beoordeeld op 23 feb 2024
    Dakrenovatie: 130 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Eigenaar Michel doet alles om een tevreden klant te krijgen en laat zijn mannen net zo vaak terug komen als nodig is. Uiteindelijk ligt onze bitumen dakbekleding er netjes en professioneel bij en voor een mooie prijs. Ik moet erbij zeggen dat dit niet vanzelf ging. Bij de eerste keer aanbrengen zijn er door een medewerker diverse fouten gemaakt en ging het dak zelfs lekken. Door daarna een andere, professionelere, medewerker in te schakelen zijn alle fouten kosteloos hersteld.
    (Bewerkt op 5 apr 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 24 jul 2023
    Dakrenovatie: 20 m²; Dakbedekking vervangen; In overleg
    Het waren aardige mensen, maar de opdracht is belabberd uitgevoerd. Er is over bepaalde dingen niet overlegd, het is niet afgemaakt en lekt. Nu wil ik het graag laten afmaken, en dat was ook door hen toegezegd, maar nu laten ze niets meer horen. Ik hoop dat ze het nog kunnen herstellen, maar ik ben bang dat ik grote delen opnieuw moet laten doen. De eigenaar van het bedrijf gaf halverwege ook nog aan dat degene die mijn dakwerk heeft gedaan, helemaal niet direct bij hun werkte. Dat vond ik een beetje vreemd. Verder was de baas wel aardig in het contact, maar nu krijg ik geen appjes meer terug en neemt hij niet op.
  • Review door De vreede , Kerkrade
    Beoordeeld op 21 jul 2023
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Overkapping
    Komt de afspraken niet naar. 1ste keer Was hij bij ouderen nog bezig Vandaag zou hij om 9.00 uur hier zijn Niet afgebeld Heb ik zelf gebeld Hoeft niet meer te komen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 2 jul 2023
    Dak of dakgoot repareren: 50 m²; Dak; Regulier onderhoud
    Ik heb maar 4 sterren gegeven omdat ik om 10 cm warmte-isolatie onder de bitumenplaten had gevraagd en ze niet van tevoren hadden gezegd dat het maar 8 cm zou zijn. Het is geen groot verschil maar ik zou verwachten dat zo'n afwijking van de afspraak besproken wordt. Voor de rest ben ik tevreden, ze hebben de afspraak gerespecteerd, ze kwamen op de afgesproken tijd en ze werkten snel, en de prijs was ook goed. Daarom heb ik uiteindelijk helemaal niet geklaagd.
  • Review door E.C.F. Hoen, Bocholtz
    Beoordeeld op 5 mei 2023
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Schuin dak met bitumen. Nokho...
    De dakrenovatie dient eind deze maand nog plaats te vinden. De contacten (dak beoordelen, mailtjes en telefoongesprekken) zijn heel prettig verlopen, dus tot nu toe zijn mijn ervaringen heel positief.