Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

Crea-Design B.V.

Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Ter Aar
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Aannemer

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 69476527

Toilet Direct voor gehele of gedeeltelijke toilet renovaties! Wij ontzorgen: van offerte (inclusief ontwerp). tot aanschaf van materialen en montage: wij nemen u alles uit handen. Dit doen wij in gemiddeld 2 werkdagen op locatie, het werk wat we kunnen voorbereiden doen we bij ons in de werkplaats. Bent u alleen op zoek naar een klusjesman dan adviseren wij u iemand anders binnen Werkspot aan te schrijven. Alleen een hangend toilet met gedeeltelijke betegeling of een totale vernieuwing, alles is mogelijk. Wij werken in een straal van 35 kilometer vanaf ons bedrijf (Ter Aar). Onze "vanaf prijs" op basis van een toilet zonder fontein met betegeling tot 1m20 bedraagt: € 2500 incl BTW. Zaken als betegeling tot aan plafond, ramen, een fonteintje etc. zullen leiden tot een hogere prijs. Onze offertes zijn transparant: naast de werkzaamheden die we zullen uitvoeren en de materialen die we leveren zijn we ook duidelijk over wat we niet aanpassen of leveren. Onze planning is flexibel op dit moment hebben we ruimte in de planning binnen 8 weken. Over ons Toilet Direct is onderdeel van Crea Design Duurzaam Bouwen. Wij zijn ondernemers met jarenlange ervaring in de bouw en product ontwikkeling. We geloven dat de bouw aan vernieuwing toe is. Op alle fronten. We geven invulling aan duurzaam bouwen door: minder materiaal verlies, minder heen en weer rijden. Maar ook duurzaam energie opwekken en verantwoord materiaalgebruik. We proberen hier in alle fasen van het proces invulling aan te geven. Processen zijn al decennia hetzelfde maar de wereld om ons heen is veranderd. Nieuw technologieën staan tot onze beschikking en nieuwe producttoepassingen worden in een rap tempo ontwikkeld. Daarom kijken we naar iedere stap in het proces. Gebruiken we de juiste materialen, kan technologie ons helpen om het makkelijker te maken? Voor de klant en voor onszelf. Uiteraard leveren we kwaliteit van hoog niveau en behouden we de karakteristieke elementen in de uitvoering. Onze visie Wij geloven erin dat iedereen meer tijd & vrijheid kan creëren door een efficiëntere manier van leven. Daarom installeren wij in een kortere tijd met minder overlast en een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Hierbij hanteren we strikte kwaliteitsnormen en bouwen naar wens van onze klanten. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden onderzoeken we doorlopend hoe we dit kunnen verbeteren in onze processen.

Portfolio

Reviews (9)

 • Toilet renovatie: 1 m2; Deurkozijn + deur leveren en vervangen
  raadt vakman aan
  Fijne mensen, goede materialen en uitstekende communicatie. Keurig opgeleverd. Binnen een paar dagen een compleet nieuw toilet.
  Alphen aan den Rijn
 • Toilet renovatie: 1 m2; Hangend
  raadt vakman aan
  Almere
  Tea Klompmaker
 • Toilet renovatie: 3 m2; Hangend
  raadt vakman aan
  Zeer professionele en betrouwbare partij die ons toilet prachtig heeft gerenoveerd. Sterk in proces (komen langs om kennis te maken en voor …
  Lees meer
  Amsterdam
  Mirjam Lamark
Bekijk alle reviews