Chuiko Bouw

Chuiko Bouw beoordelingen (45)

• Review door Janet, Maasland
    Beoordeeld op 1 apr 2015
    Renovatie badkamer (2.10 x 1.90)
    Na een aantal mensen uitgenodigd te hebben voor echte offertes hebben we op basis van een voorgevoel voor Oleg gekozen. Vandaag heeft hij de werkzaamheden afgerond en we hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. De badkamer is super mooi en omdat hij zo goed beviel mocht hij ook de toilet renoveren. Ook helemaal top! Oleg spreekt gewoon Nederlands (misschien moest ik soms iets langzamer praten dan normaal, maar dat kan ook aan mij liggen), hij is heel beleefd, werkt netjes, ruimt zijn spullen op, is niet te beroerd om toch iets anders te doen dan eerder afgesproken, denkt met je mee, geeft advies, nogmaals geen moment spijt van onze keuze. We zullen hem zo voor een andere klus weer benaderen en gaan hem vast de komende tijd nog missen.
    Beoordeeld op 13 feb 2015
    Hangend toilet plaatsen en wand en vloer tegelen
    Na alle reviews te hebben gelezen hebben wij chuiko bouw uitgekozen om ons toilet te renoveren. Oleg maakte een uitstekende offerte met een scherpe prijs. Oleg heeft het toilet werkelijk uitmuntend gerenoveerd. Maar wat een echte vakman van een klusser onderscheid is het meedenken. Oleg heeft echt inzicht vanwege zijn jarenlange ervaring. Is er dan niets aan te merken op deze hardwerkende vriendelijke vakman.... Nee, we hopen alleen dat hij volgend jaar nog beschikbaar is voor het renoveren van onze badkamer
  • Review door Raïssa, Den Haag
    Beoordeeld op 26 jan 2015
    Moderniseren badkamer
    Super vakman! Flexibel, denkt goed mee, en geeft zeer goede suggesties, werkt keihard door, uitermate betrouwbaar, is altijd goedgehumeurd en geeft zeer goed waar voor het geld. Bereid meer taken op zich te nemen indien gewenst en in overleg. Wij hadden een idee en hij heeft precies zo uit kunnen voeren als we in gedachten hadden, niets was onmogelijk. Wij kunnen deze vakman van harte aanraden!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 1 jul 2014
    Verbouwing Badkamer + Toilet
    alles zijn goed geregelt en uitgevoerd. Bedankt en verwacht tot volgende project.
  • Review door Martijn, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2013
    Plaatsen toilet in linnenkast
    Oleg (Chuiko Bouw) heeft in ons pas gekochte klushuis een fantastische klus geklaard. Wat begon als een kleine opdracht is uiteindelijk uitgegroeid tot een flinke som van meerdere opdrachten. In eerste instantie wilde wij een wc in de linnenkast op de eerste verdieping en in de badkamer een wand met nisjes en een scheidingswand naast het nieuw te plaatsen bad. Om de afvoer goed aan te laten sluiten op het riool was het verstandig om de wc eronder (begane grond) mee te pakken, omdat hier de afvoer doorheen zou moeten gaan. Al werkende kwamen zowel wij als Oleg onvoorziene conflicten tegen die hij voor ons op een professionele manier heeft verholpen (lees: houtrot in een draagbalk opgepakt, oude, ingefreesde, loden leidingen vervangen, gasleiding vanaf meterkast tot zolder verlegd en weggewerkt, verouderde aansluiting op het riool vervangen, waarvoor zelfs een laag water uit de kruipruimte gepompt moest worden, extra nissen in de 2 nieuwe wc´s gemaakt, elektra aangelegd in de badkamer,een wand eruit gesloopt die uiteindelijk bestond uit een 1 grote wand met daarachter nog 4 kleine wandjes, enz.) Hij heeft hard gewerkt en was duidelijk in de communicatie. Elke avond kwamen we het resultaat bekijken en elke keer waren we weer verrast met de goede vooruitgang. Na 3 weken en nog een extra zaterdag vanwege onze extra wensen was Oleg tot onze spijt klaar. Hij is een gezellige Rus met gelijkwaardige muziek die ik heel graag nog een keer wil inschakelen voor moeilijke klussen. We hadden niet beter kunnen krijgen en kunnen hem aan iedereen aanbevelen. Oleg, bedankt!
    Beoordeeld op 25 jun 2013
    Douche opnieuw betegelen
    Uitstekende ervaring, de uitvoering van deze klus door Oleg. Eerst is hij het probleem komen bekijken. Zijn advies was niet om de klus uit te voeren zoals gevraagd, alle tegels vd douche verwijderen en opnieuw betegelen. Hij heeft me laten zien waar het probleem door veroorzaakt werd. De klus werd daardoor gehalveerd, ook in de kosten! Na het afronden van de douche heeft hij ook nog een probleem met een afvoerbuis keurig opgelost. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze vriendelijke vakman.
  • Review door Peter, Maassluis
    Beoordeeld op 2 jun 2013
    Renovatie toilel
    Oude toilet gesloopt en alles netjes afgevoerd gestructureerd en zeer netjes en nauwkeurig vakmanschap bij de totale klus. Fantastisch meedenken, checken opties, goede communicatie en een heel eerlijk oprecht en sympathiek mens. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Oleg bij iedereen aanbevelen. Een echte topper die je zelden tegenkomt tegenwoordig.
  • Review door A.L.C., Rotterdam
    Beoordeeld op 5 mei 2013
    Renovatie (kleine) toiletruimte eerste verdieping.
    Oleg Tsjoejko heeft onze (zeer kleine) toiletruimte geheel gerenoveerd (wand- en vloertegels, plafond, hangend toilet, lamp, schakelaar, verleggen electriciteitsleiding, verleggen waterleiding, verleggen afvoer). Vooraf bracht hij een duidelijke en gedetailleerde offerte uit. Het werk is geheel conform de offerte uitgevoerd, binnen de tijd en voor het afgesproken bedrag, ondanks het feit dat het verleggen van de leidingen meer werk was dan voorzien en het nogal passen en meten was in de kleine ruimte. Oleg werkt hard en nauwkeurig en ruimt iedere dag alles netjes op. Bovendien is hij inventief genoeg om ook van zo'n kleine ruimte nog iets te maken. Kortom, we zijn erg tevreden en kunnen hem en zijn werk zeker aanbevelen aan anderen.
  • Review door M., Pijnacker
    Beoordeeld op 5 apr 2013
    Badkamer en toilet installeren in nieuwbouwwoning
    Oleg is een vriendelijk en hardwerkende man. Hij komt altijd op tijd, is niet te beroerd om langer door te werken, is heel precies, denkt mee, geeft advies en stemt heel goed met de opdrachtgever af. Hij ruimt alles netjes op en levert prima werk af. De kosten zijn hoger uitgevallen omdat we Oleg nog een aantal werkzaamheden in de keuken hebben laten uitvoeren (koof, verlichting, electra verplaatsen). Een volgende klus zouden we zo weer aan hem uitbesteden. Hij is een topper!!