Chuiko Bouw

Chuiko Bouw beoordelingen (45)

• Review door Erik, Maassluis
    Beoordeeld op 8 aug 2023
    Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
    Badkamer en toilet laten slopen en inbouwen. ca 3 weken tijd. Communicatie: Zeer goed, duidelijk helder en open. Alles ging in goed overleg. Oleg geef ook uitstekend advies wat wel en niet te doen. Los hiervan ook een prettig en betrouwbaar persoon in de omgang. Kwaliteit: Top notch, alles netjes afgeplakt incl de vloer. Werkt verder erg schoon, elke dag wordt er opgeruimd. Werk is zeer precies, op de milimeter nauwkeurig, tegels en voegen zijn kaarsrecht. Kiest ervoor om iets meer tijd te nemen om echt kwaliteit te leveren. Ben voor de volle 100% erg tevreden. Algemeen: All met all en uitstekende keuze voor een verbouwing. Betrouwbaar, open en geweldige kwaliteit. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 7 mei 2018
    Toilet volledig renoveren
    Fantastisch! Chuiko Bouw houdt zich aan afspraken en niks is te veel. Klus liep uit, maar Oleg hield zich aan de prijsafspraak die gemaakt was. Super service! Zeker aan te bevelen.
  • Review door Maarten, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 20 okt 2017
    Badkamer installatie
    Onder de indruk van de kwaliteit van het uitstekend geleverde vakwerk; deze man (Oleg) verdient meer dan vijf sterren op alle onderdelen! Alle wensen zijn zorgvuldig gerealiseerd in een top-badkamer. Oleg is een perfectionist is: daardoor geen half werk. En goedkoop is duurkoop dus degelijke kwaliteit onderdelen worden ingebouwd om toekomstige verrassingen uit te sluiten (zoals lekkage). Oleg heeft rijke kennis en ervaring; op een aantal voorstellen gaf hij een ander perspectief door de oorzaak-gevolg van bepaalde keuzes uit te leggen, allemaal in het belang om te garanderen dat er jarenlang met veel plezier en - zorgenloos - genoten kan worden van een badkamer. After-service om blij van te worden! Een leverancier had een kapotte thermostaat-kraan geleverd, na een paar weken kwam het nieuwe onderdeel binnen; kostenloos is Oleg langsgekomen om het onderdeel voor ons te vervangen. Oleg is eerlijk in afspraken, adviezen, kwaliteit en afgesproken prijs. Kies je voor Chuiko Bouw... dan adviseer je straks alle familie, vrienden en kennissen om Chuiko Bouw in te huren voor de installatie van een badkamer en/of toilet!
  • Review door Yaelle, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 feb 2017
    Nieuwe badkamer & toilet
    Oleg heeft voor mij de badkamer en toilet opgeknapt en het leidingwerk voor de keuken aangepast. ik ben superblij met het resultaat: alles is met veel precisie en vakmanschap uitgevoerd. De samenwerking verliep ook heel goed: Oleg communiceert goed en overlegt veel. Alles is mooi binnen de planning afgerond, en binnen budget. Kortom: echt een aanrader!
  • Review door Yvonne, Rijswijk
    Beoordeeld op 20 okt 2016
    Toilet renovatie
    Wat een vakman is Oleg. Elke morgen scherp op tijd, gezellig in de omgang, harde en zeer nette werker. Zijn prijs is ook nog eens heel scherp. Echt een aanrader! Ons toilet is een plaatje geworden. Na het afwerken, alles keurig opgeruimd en zelfs nog even gestofzuigd. Weliswaar een halve dag later dan gepland, maar nu is het ook in één keer goed gedaan en ziet het er prachtig uit!
  • Review door LF, Voorschoten
    Beoordeeld op 31 mei 2016
    Complete renovatie badkamer, toilet en keuken
    Opdracht was gehele verbouwing van badkamer en keuken, inclusief alle voorkomende werkzaamheden. Groot voordeel van deze vriendelijke man uit Letland is dat hij alles zelf kan. Er hoeven geen derden te worden ingeschakeld. Hij vindt het belangrijk om het werk secuur en goed uit te voeren en bespaart dus niet op de tijd die hij hier vooraf voor ingepland heeft. Een en ander heeft iets langer geduurd dan gepland maar het betreft een oud pand (1900) dus dan kom je ook wat vaker onverwachte dingen tegen, dat kost tijd. Verder werkte de het containerbedrijf enigszins tegen met de levering van de container en heb ik extra werkzaamheden laten uitvoeren. Oleg heeft er iets moois van gemaakt en is daarnaast meedenkend en een zeer vriendelijke man. Voor de volgende klus ga ik hem absoluut weer inschakelen. Oleg bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 3 mrt 2016
    Renoveren badkamer 2x2,50
    Vakman! Kan alles en is een plezier om mee samen te werken. Heeft onze badkamer erg mooi gerenoveerd. Goede adviezen en oplossingen. Op tijd klaar, binnen budget en gezellig. Wat wil je nog meer? Oleg, nogmaals bedankt! Groet, Coen en Irene
  • Review door Rob, Voorburg
    Beoordeeld op 28 aug 2015
    toiletrenovatie d.w.z stucen, tegelen, plaatsen van reeds aangescha...
    Bijzonder prettige ervaringen met Oleg en de door hem verrichte werkzaamheden zoals stucen, tegelen, plafond aanbrengen en toilet met fontein installeren. Ik kan hem van harte aanbevelen omdat hij heel precies is en bovenal een heel aardige man. Ik zal zeker in een voorkomend geval weer van zijn diensten gebruik maken.
  • Review door Joke, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 19 mei 2015
    Badkamer verbouwen + apart toilet verbouwen
    Uitstekend! Badkamer op 1e verdieping en toilet op begane grond gestript en weer opgebouwd. Helemaal naar wens met goede adviezen en oplossingen! Oleg is een vakman op alle gebieden. Werkt hard, voert elke dag alle rommel weer af en hij is een prettig mens in de omgang. Badkamer en toilet zijn werkelijk juweeltjes geworden. Ik kan Chuiko Bouw iedereen aanbevelen!