Chris Tuinonderhoud

Chris Tuinonderhoud beoordelingen (111)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 26 jul 2012
    Jonge, snel groeiende berk rooien
    Prima en vlot gedaan en goed advies gegeven voor vervanging van de berk.
  • Review door edwin, Spijkenisse
    Beoordeeld op 23 mei 2012
    struik verwijderen en afvoeren
    zeer ervaren man, geeft tips zonder opdringerig te worden. heeft zelfs nog een extra struik voor ons gratis verwijderd TOP, zulke mensen kom je nog maar weinig tegen hij heeft zijn hart op de juiste plaats. voo ronderhoud/beplanting van de tuin bel chris.
  • Review door Jordi, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 apr 2012
    Snoeien, bijknippen planten
    Chris heeft bij ons meerdere tuinplanten gesnoeid. Wij hebben Chris ervaren als iemand met ervaring en kennis. Hij heeft is zeer informatief en prettig om mee samen te werken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 13 apr 2012
    boom flink snoeien
    Dit is niet de eerste keer dat Chris voor mij een klus geklaard heeft. Deze maal verliep net zo als de vorige. Exact zoals was afgesproken, en daarnaast nog adviezen voor de tuin (Die niet tot de opdracht behoorden!) Tuinafval meegenomen en schoon achter gelaten. Ik kan hem aanbevelen!
  • Review door Knipp, Leiden
    Beoordeeld op 13 apr 2012
    2 Takken snoeien
    Prima vakman. Heeft goed werk verricht en ook nog extra's gedaan. Perfect.
  • Review door Jacqueline, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 apr 2012
    snoeien/inkorten eik
    Chris heeft in onze achtertuin een eik gesnoeid die te hoog en te breed werd en de snoeiresten afgevoerd. Dat is naar volle tevredenheid gebeurd.
  • Review door A.C., Zoetermeer
    Beoordeeld op 6 apr 2012
    verwijderen van cederboom
    De klus is netjes geklaard. Nadat de boom gekapt was is alles ook netjes opgeruimd en afgevoerd. We gaan zeker samen met Chris brainstormen over ons volgend project: het opknappen van voor- en achtertuin.Chris is vakkundig, denkt goed mee en kan goed inschatten wat jij als opdrachtgever leuk vindt. Dus: een aanrader.
  • Review door Huub, Schiedam
    Beoordeeld op 12 mrt 2012
  • Review door pim, Bleiswijk
    Beoordeeld op 11 mrt 2012
    esdoorn omzagen
    chris is een vakkundig hovenier die goed met je meedenkt en goed betaalbaar is en zeer flexibel is alles was netjes opgeruimd en we hebben nu meer licht in onze keuken tot de volgende klus
  • Review door Alexander, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 25 feb 2012
    Bolcatalpa's knotten
    Opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een prima prijs. Daarom voor alle onderdelen een tien.

Dank voor de referentie en tot de volgende opdracht. M.v.g. Chris

Reactie geplaatst 25 feb 2012