Zeer tevreden over de schuur en tuinmuur die C. Jansen metselwerken heeft neergezet. Fundering en metselwerk vakkundig uitgevoerd. Ook lastige aspecten (het aansluiten van de schuur op 2 andere gebouwen) goed opgelost.
Hij heeft zich ook keurig gehouden aan de planning (gepland startmoment) en de klus snel uitgevoerd (anderhalve week).
Na een aantal minder leuke ervaringen met een aannemer was de heer Jansen een verademing! Hij houdt contact over wanneer hij aan de slag gaat, laat alles netjes achter en het werk wordt goed opgeleverd. Mochten we nog eens een metselaar nodig hebben dan zullen wij de heer Jansen zeker weer benaderen.
Cees heeft een deurgat verplaatst door een stukje muur af te breken en een nieuw stukje muur te metselen. Goed telefonisch bereikbaar, houdt zich aan afspraken. Heeft werkzaamheden oke uitgevoerd, niet perfect. De muur is bijv. niet kaarsrecht. Heeft het wel keurig achtergelaten, gestuct en wel.
Cees en z'n broer hebben uitstekend werk geleverd, tegen een heel redelijke prijs en op zeer korte termijn. Ik zal hem de volgende keer weer vragen voor metsel of loodwerk als ik eens iets heb. Ik raad hem zeker aan.
Kees en collega hebben (na de nodige moeite om de juiste stenen te vinden) een keurige muur neergezet. Kees: bedankt en als we weer wat metselwerk hebben dan bellen we zeker weer.